Малюнки найбільше зігрівають. У Хмельницькому стартувала акція «Подарунок воїну»

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Школярі несуть подарунки для українських військових, листопад 2023, Хмельницький. Фото: Суспільне Хмельницький

Як розповів волонтер Ігор Поляков, до ініціативи долучилися навчальні заклади міста, також подарунки приносять організаторам місцеві жителі.

"Можна приносити смаколики, теплі речі, шкарпетки, одноразові хімічні грілки, газові балончики. Малюнки найбільше зігрівають наших воїнів, і те, що зроблено своїми руками. Такі там ангелики, іграшки новорічні, щоб воїни прикрашали свої позиції, окопи", — каже волонтер.

Окрім солодощів та теплих речей діти намалювали малюнки для воїнів, листопад 2023, Хмельницький. Фото: Суспільне Хмельницький

До подарунків діти кладуть власні малюнки та листи з побажаннями військовим, які захищають Україну. Учениця 2-А класу Діана Лисюк, каже намалювала дві ластівки на фоні прапора України: "Це подарунки для воїнів, які захищають нас щодня".

Разом із сином подарунки воїнам принесла Світлана Крентовська. Жінка каже: "Ми з дитиною вчора пішли в супермаркет, удвох вибирали та купували подарунки наших військовим. Дітки ще малюнки в школі малювали для них".

Подарунки для військових запаковують у подарунковий папір, листопада 2023, Хмельницький. Фото: Суспільне Хмельницький

Зібрані гостинці спакують та обгорнуть святковим папером, каже Тамара Газда: "Ми хотіли, щоб наші воїни на передовій теж відчули тепло наших сердець і відчули свято, щоб Святий Миколай прийшов з такими гарними, запакованими подарунками до наших хлопців і дівчат".

До 20 грудня збиратимуть подарунки для військових, розповідає Ігор Поляков. частину з них до дня Святого Миколая, а решту на Різдво волонтери відвезуть військовим на передову.

Новини України