У Хмельницькому роздають продуктові набори. Хто може отримати

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Вимушена переселенка Наталія Ушакова отримала продуктовий набір від волонтерів, грудень 2023, Хмельницький. Фото: Суспільне Хмельницький

Один набір продуктів людина може отримати раз на місяць. Для цього просять заповнити електронну форму, розміщену в соціальних мережах громадської організації, розповідає Елла Гетманюк. Волонтерка говорить, хто може отримати допомогу.

"Ми допомагаємо внутрішньо переміщеним особам, військовим, їх сім'ям, дітям малозабезпечених сімей, а також ми їдемо на деокуповані території. В один день ми не можемо всім разом видати. Ми категоріям видаємо, на трьох локаціях: вулиця Франка 18, Тернопільська 30/1 і на Січових Стрільців 6", — сказала Елла Гетманюк.

Вимушені переселенці стоять в черзі за продуктовими наборами, грудень 2023, Хмельницький. Фото: Суспільне Хмельницький

Одна сім’я внутрішньо переміщених осіб може отримати один набір. Пенсіонери отримують такий набір не реєструвавшись. Елла Гетманюк, каже, в чому є потреба для формування наборів: "Зараз шукаємо партнерів, щоб у нас була побутова хімія, бо потребують, багато люди запитують у нас про різні засоби, пральні порошки та інше. У нас є така акція "Доброта". Волонтери стоять в супермаркетах, запрошують допомогти і люди допомагають".

Елла Гетьманюк каже: про час та місце видачі наборів повідомляють у соцмережі.

Новини України