У Хмельницькому водій наїхав на 64-річну жінку: потерпілу госпіталізували

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Місце аварії у Хмельницькому, 13 грудня 2023. Фото: Хмельницьке районне управління поліції. Фото: районне управління поліція

Ввечері 13 грудня у Хмельницькому сталася ДТП. Місцевий житель, керуючи автомобілем "Daewoo Lanos", наїхав на 64-річну жінку, яка перетинала проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. В результаті аварії потерпілу госпіталізували до Хмельницької міської лікарні.

Про це повідомили у Хмельницькому районному управлінні поліції.

За їх інформацією, ДТП сталася в обласному центрі 13 грудня близько 17 години на перехресті вулиць Івана Франка та Пилипчука. 73-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "Daewoo Lanos", наїхав на 64-річну жінку, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

"Внаслідок автопригоди пішохідка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до Хмельницької міської лікарні", — повідомили у поліції.

За словами завідувача травматологічним відділенням лікарні Руслана Колєснікова, потерпіла поступила у стані середньої важкості.

"В результаті аварії у жінки перелом великої гомілкової кістки. ЇЇ госпіталізували, адже потрібно буде робити операцію", — пояснив Руслан Колєсніков.

Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження, та встановлюють усі обставини події, зазначили в управлінні поліції.

Новини України