На Донеччині загинув головний сержант з Хмельниччини Микола Степанцов

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Микола Степанцов загинув 31 серпня 2023 року, виконуючи військовий обов’язок в бою на Донеччині. Фото: Староушицька територільна громада

31 серпня 2023 року, виконуючи військовий обов’язок в бою поблизу населеного пункту Бахмут Донецької області, загинув 53-річний командир взводу 2 ремонтного взводу автомобільної техніки Микола Степанцов з Хмельниччини.

Про це повідомили у Староушицькій територіальній громаді.

Народився Микола Степанцов 17 грудня 1970 року в селі Гораївка Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Навчався в Гораївській школі. Після закінчення вступив до Професійного технічного училища, де навчався за спеціальністю електрика 4 роки.

З 1992 по 2007 рік працював електриком на СТОВ "Зоря" в с. Подільське.

21 листопада 2022 року був призваний на військову службу. Брав участь в бойових діях під Соледаром, Бахмутом.

Командир взводу 2 ремонтного взводу автомобільної техніки ремонтної роти автомобільної техніки ремонтно-відновлювального батальйону військової частини А4638, головний сержант Микола Степанцов, який вважався зниклим безвісти з 31 серпня 2023 року, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за незалежність, загинув 31 серпня 2023 року поблизу населеного пункту Бахмут Донецької області.

"Староушицька громада висловлює щирі співчуття, рідним, друзям та побратимам загиблого захисника… Розділяємо разом з вами біль втрати, сумуємо разом з вами… В шані схиляємо голови перед безсмертним подвигом нашого героя! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас", — йдеться у повідомленні.

Поховали Миколу Степанцова сьогодні, 14 листопада, у селі Подільське. У воїна залишилися дружина і діти.

Новини України