Вдарив по голові та залишив помирати. На Хмельниччині поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивсті матері

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Поліцейські проводять розслідування у квартирі, де, за інформацією правоохоронців, сталося вбивство, 10 листопада 2023. Фото: Поліція Хмельниччини

У Кам’янці-Подільському, що на Хмельниччині поліцейські затримали 38-річного чоловіка, якого підозрюють у побитті власної матері, яке призвело до її смерті.

Про це повідомили на Facebook-сторінці поліції в області.

Як йдеться у дописі, 8 листопада до поліції надійшло звернення від мешканців одного з будинків по вулиці Васильєва у Кам'янці-Подільському про те, що вже декілька днів не було видно їх 61-річної сусідки. Жінка проживала зі своїм сином та ніколи не зникала на такий довгий час.

Приїхавши на місце події, поліцейські виявили в квартирі тіло пенсіонерки.

"Її 38-річний син, який також перебував у квартирі, одразу зізнався у вбивстві матері. У ході розслідування попередньо встановлено, що перебуваючи вдома, чоловік розпочав сварку з матір’ю. Під час конфлікту він схопив металеву палицю, вдарив жінку по голові та залишив її помирати. В подальшому від отриманої травми пенсіонерка померла", — інформують в поліції.

Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 ККУ. Зловмиснику загрожує 15 років позбавлення волі.

Новини України