Маша Кондратенко – це Klavdia Petrivna? Що відомо про обох співачок і хто насправді може ховатися за таємничим капелюшком

Українська співачка, яка випускає треки під ім’ям Klavdia Petrivna, але ховає обличчя, опинилася в центрі уваги, коли її нагороду видання «Лірум» у категорії «Дебют року» прийшла отримувати артистка Маша Кондратнко. Зірки – або одна з них – лише заплутали фанатів, які досі гадають, хто ця таємнича авторка хітів «Я щаслива» та «Знайди мене».

Статуетку на сцену вийшла забирати авторка пісні «Ванька-встанька» в костюмі, який асоціюється з Клавдією Петрівною, але чи дійсно Кондратенко – це її альтер его, OBOZ.UA спробував розібратися.

Хто така Маша Кондратенко

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24-річня білявка прославилася тим, що грала не головну, але важливу роль у серіалі «Школа». Там акторка втілила школярку Соню, яка мала любовну лінію з одним із ключових героїв.

Крім цього, в 2020 році юна вокалістка стала суперфіналісткою шоу «Голос». У Кондратенко вже було два творчих псевдоніми, про які відомо в мережі – Marichka та Маша Краш, але зараз вона випускає треки під реальним імʼям.

Її творчий доробок складається з вірусних жартівливих, ліричних та проукраїнських пісень, найвідомішими з яких стали «Ванька-встанька», «Ведмеді-Балалайки» та «Вогник-вогник».

Що відомо про Klavdia Petrivna

Таємнича виконавиця почала стрімко набирати популярність лише 6 місяців тому, але її два альбоми – «Бережи мене» та «Зима» – вже опинилися в топі українців. Зірка ховається за зображенням дівчини в капелюшку, а достеменно відомо лише те, що вона – блондинка.

На сторінці співака OSTY, з яким у Клавдії Петрівни є спільний трек, видно лише частину її шевелюри, але, що цікаво, – це довгого волосся. У Марії Кондратенко ж коротка зачіска, і вже доволі давно.

До головного – хто ця загадкова співачка? За даними блогера Богдана Беспалова, авторкою хітів, які розривають чарти, є невідома широкій публіці раніше Соломія, котрій всього 18 років.

У мережі також є інформація, що її прізвище начебто Опришко, а онлайн-розслідувачі навіть знайшли старі фото та спільне відео Соломії родом зі Львівщини та того самого співака OSTY, з яким Клавдія Петрівна має фіт.

Волосся, голос і навіть спільні знайомі вказують на те, що Klavdia Petrivna – це дійсно Соломія, хоч офіційних підтверджень команда поки не давала.

Також слід додати, що попри твердження деяких ЗМІ про те, що Марія Кондратенко «визнала», начебто вона ховалася за псевдонімом, насправді артистка цього не казала. У неї дійсно зʼявився допис з нагородою, але це цілком пояснюється бажанням обох артисток звернути на себе увагу.

Раніше OBOZ.UA писав, хто така AIKO, яка представить Чехію на Євробаченні-2024, та чому її порівнюють зі зрадницею України.

Джерело

Новини України