Тисячі квитків придбали за лічені години, найдорожчих місць майже немає: перший концерт загадкової Klavdia Petrivna викликав резонанс

Сьогодні, 24 квітня, найзагадковіша співачка української сцени Klavdia Petrivna, розпочала продаж квитків на свій перший сольний концерт у Палаці Спорту 30 серпня. За лічені години тисячі квитків були продані, а найдорожчих місць станом на 17:00 майже не залишилося.

Підігрів інтерес до виступу таємничої співачки її дебют під час концерту Артема Пивоварова минулого тижня. Артистка наскільки вразила слухачів своїм образом і живим вокалом, що навіть запустила мемний тренд у соцмережах. OBOZ.UA розповість про феномен артистка детальніше.

Концерт

Як ми вже писали, 30 серпня цього року Клавдія Петрівна збере цілий Палац Спорту, щоб виконати наживо щонайменше два альбоми, які вже зараз є у вільному доступі. Можливо, пісень буде навіть більше.

Крім цього, в анонсі йдеться, що виконавиця «нарешті готова розкрити всі карти», тому під час шоу, можливо, особистість зірки офіційно викриють. За першу годину було придбано дві тисячі квитків, і ціни на деякі з місць дещо виросли.

Вартість квитків залежить від зони і стартує від 500 гривень. Найдорожчі місця – сектор 7. Щоб подивитися концерт звідти, доведеться заплатити понад 7 тисяч гривень, і місць вже майже немає.

Найдешевших квитків за 499 гривень залишилося менше 50, але ще є вибір у інших цінових категоріях.

Передумови

У день анонсу концерту співачка, яка вже рік приховує своє справжнє імʼя та обличчя, неочікувано зʼявилася на шоу Артема Пивоварова під конусоподібним капелюхом і вуаллю. Разом вони виконали спільний трек, реліз якого відбудеться 25 квітня.

Загадковий образ артистки – це щось нове для української сцени, але не для світу, де подібним чином колись здобула популярність співачка Sia.

Проте перформанс все ж викликав ажіотаж у мережі та навіть породив меми. В TikTok креативники повторюють костюм Клавдії Петрівни своїми руками. Доєдналися навіть бізнес-акаунти відомих підприємств.

Хто така Klavdia Petrivna

У мережі ходять чутки, що Klavdia Petrivna – це співачка Маша Кондратенко, адже саме вона кілька місяців тому приходила забирати нагороду у категорії «Дебют року».

Однак це, скоріше за все, не так. Особистість зірки вже розсекретили, а уважним користувачам залишилося лише скласти всі факти до купи.

Раніше OBOZ.UA писав, що у місті Хуст Закарпатської області скасували виступ відомого співака в закладі FoRest через начебто негативні коментарі від жителів.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України