Хтось чекає на первістка, а хтось стане багатодітною сімʼєю: 5 українських зірок, які просто зараз готуються до поповнення. Фото

Попри терористичну війну, життя триває, і показовим доказом цьому є українські зірки, які просто зараз очікують на поповнення в сімʼях. Зокрема, під серцем носить синочка 40-річна співачка Джамала, яка стане багатодітною мамою у 2024 році, а 37-річна телеведуча Іванна Онуфрійчук 10 квітня потішила фанів звісткою про майбутнього первістка. 

Багато зірок зовсім нещодавно теж стали батьками: хтось вперше, а хтось уже вдруге і навіть втретє. Мова, зокрема, про співака Віталія Козловського та акторку й телеведучу Лілію Ребрик. Проте сьогодні OBOZ.UA пропонує поговорити про тих артистів, які ще при надії й лише готуються стати батьками в найближчий час. 

Джамала 

Як ми вже зазначили, народна артистка України у 2024 році стане багатодітною мамою. Зараз вона з чоловіком виховує двох синів: Еміра-Рахмана, якому скоро виповниться шість років та Селіма-Гірая, якому всього три роки. А вже незабаром ця чоловіча компанія поповниться – і знову хлопчиком! Принаймні, Джа натякнула, що очікує саме на сина, коли процитувала рядки з поезії Тараса Шевченка: «І буде син, і буде мати». 

Іванна Онуфрійчук 

Ведуча «Танців з зірками» оголосила про свою вагітність 10 квітня. 37-річна зірка чекає на первістка від свого чоловіка Алмаза, з яким нині мешкає у Швейцарії. Пара ретельно готувалася до цього відповідального кроку, а зараз Іванна насолоджується кожною миттю свого особливого стану та намагається встигнути закінчити всі справи до пологів.

«Ми з чоловіком неймовірно щасливі, адже це була наша мрія — стати батьками. І вже зараз, хоч дитинка ще не народилася, я відчуваю тісний зв’язок з нею. Навіть до того, як малеча почала рухатись, я розмовляла з нею, свідомо налагоджувала зв’язок. Коханий теж розмовляє з малюком», – ділилася майбутня зіркова мама. 

Наталія Татарінцева та Женя Кот

Український хореограф Женя Кот і його дружина-спортсменка, переможниця змагань з пол-денсу Наталія Татарінцева також зараз в очікуванні первістка. Для пари це особлива радість, адже вони намагалися завагітніти багато років. Ба більше, парі ставили діагноз – безпліддя.  

Євген Кот в інтервʼю OBOZ.UA розповідав: «Наталя повідомила мені про це телефоном, по відеозв’язку. Чесно кажучи, вона сама була шокована, дізнавшись про вагітність. А я, ну що приховувати, кричав від радості. Ми давно хотіли цього. То старалися, то ні, знову намагалися, пробували всі можливі варіанти, не впадали у відчай. Нам ставили діагноз – безпліддя… Однак ми вірили, що наші плани здійсняться». 

Даша Євтух 

Блогерка й учасниця 11 сезону «МастерШеф» (СТБ) також у 2024 році готується вперше стати мамою. Вона вийшла заміж у серпні минулого року, а вже в січні цього року повідомила радісну звістку. Інфлюєнсерка влаштувала сюрприз чоловіку, подарувавши бокс із солодощами, а на дні сховала тест на вагітність із двома смужками. 

Макс Чмерковський і Пета Маргатройд

Відомий українсько-американський хореограф Макс Чмерковський, який був головним героєм першого сезону шоу «Холостяк», також готується втретє стати батьком. Його дружина, теж танцівниця Пета Маргатройд завагітніла через 4 місяці після других пологів і поспішила поділитися цією новиною з коханим по FaceTime. Не так давно жінка пережила викидень, тож дуже зраділа звістці про третю вагітність, як і її зірковий чоловік-українець. 

«Так, ми знаємо, у нас щойно народилася дитина. Це було дуже несподівано (4 місяці після пологів з Ріо), але ми такі щасливі та готові незабаром стати сім’єю з 5 осіб!» – поділилася з фоловерами Пета.

OBOZ.UA також писав, що поки хтось готується стати батьками, акторка Інна Білоконь, відома сценічним образом «мами» Вєрки Сердючки, готується стати бабусею. Донька зірки чекає на первістка. Нещодавно «Інна Адольфівна» поділилася ніжними кадрами з вагітною донечкою. 

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України