Як змінилася співачка Джессіка Сімпсон після того, як перестала вживати алкоголь. Вражаючі фото до і після

Популярна 43-річна американська співачка Джессіка Сімпсон, яка багато років страждала від алкогольної залежності, не вживає спиртне вже понад 6 років. Іноді вона ділиться своїми думками про той страшний період життя та досвідом, як поборола погану звичку, що отруювала її життя.

Надлишкова вага, проблеми з самопочуттям та перерва в успішній карʼєрі – лише деякі наслідки залежності Сімпсон. Одного дня в 2017 році зірка вирішила, що з неї досить. OBOZ.UA вирішив показати її перевтілення, яке слугує натхненням і мотивацією для багатьох алкозалежних.

«Ця людина – невпізнанна версія мене. Я мала здійснити так багато відкриттів у собі. Тоді я зрозуміла, що дозволю собі повернути моє світло, показати перемогу в моїй внутрішній битві самоповаги та з пронизливою ясністю кинути виклик цьому світові. Щоби зробити це, особисто мені потрібно було кинути пити алкоголь», – поділилась знаменитість.

Артистка зізнавалася, що, поки шанувальники бачили успішну та красиву співачку, чиї пісні ставали хітами, всередині зірки жила невпевнена в собі людина. Вона не поважала свій час та зусилля, була надто вибагливою і глушила відчай алкоголем.

Співачка продовжувала доглядати за собою та зʼявлятися на червоних доріжках, але її зовнішні зміни неможливо було не побачити. На одному з фото тих часів виконавиця в спортивному костюмі приречено дивилася вбік посеред купи речей.

У 2018 та 2019 роках співачка переживала трансформацію. На фото тих часів видно, що вона намагалася боротися з зайвими кілограмами, і, як можна помітити на кадрах 2020-го, їй це вдалося.

На нових світлинах знаменитість виглядає щонайменше на 10 років молодшою, ніж 6 років тому. Її тіло знову стало струнким та пружним, а сама Джессіка Сімпсон уже не ховається за великим окулярами та безформеними речами.

Раніше OBOZREVATEL писав про те, як змінилися актори вампірської саги «Сутінки». З моменту виходу першої кінострічки пройшло 15 років.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України