На Харківщині українські пілоти скинули з гвинтокрила цукерки дівчинці, яка вітала їх під час вильотів. Відео

У Харківській області українські військовослужбовці зробили зворушливий подарунок дівчинці, котра вітала вертоліт ЗСУ, який часто пролітав над її домом. Пілот під час одного з вильотів скинув дитині пакетик цукерок.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповів захисник України на ім’я Артем. Він служить командиром вертольота у 16-й окремій бригаді армійської авіації «Броди» Сухопутних військ ЗСУ.

Пілот зазначив, що це сталося в районі Купянська.

«У нас був випадок. Коли ми працювали на Куп’янському напрямку, під час польотів у район бойових дій нас постійно зустрічала дівчинка. У будь-яку пору доби вона виходила, махала нам. Це було дуже приємно!» – розповів Артем.

Якось захисники країни взяли із собою цукерки, щоб подарувати їх дитині. Коли вони поверталися, пілот вертольота скинув солодощі з висоти. У цей час маленька українка знову вийшла у двір, щоби привітати воїнів.

Як писав OBOZ.UA:

– Раніше Міністерство внутрішніх справ поділилося зворушливим відео довгоочікуваної зустрічі хлопчика зі своїм татом-воїном у Чернівцях. Чоловік захищає Україну у складі бойового підрозділу Патрульної поліції «Хижак».

– У мережі також показали зустріч українського прикордонника зі своєю дочкою Стефанією та дружиною після тривалої розлуки через війну. Ролик деяких інтернет-користувачів довів до сліз.

Джерело

Новини України