Україна забила п’ять голів Польщі та з перемогою вийшла на чемпіонат світу з футзалу

Збірна України з футзалу у заключному турі еліт-раунду кваліфікації на чемпіонат світу обіграла команду Польщі та посіла перше місце у групі B. Поєдинок у Лодзі завершився з рахунком 3:5.

Перед цією грою наші футзалісти йшли другою, відстаючи від поляків на одне очко. Лише перемога дозволяла підопічним Олександра Косенка фінішувати на першому рядку, що давало пряму путівку на мундіаль.

У грі з Польщею наші співвітчизники не стали відкладати питання про переможця, забивши чотири голи без відповіді вже в першому таймі. Абакшин, Штоурма та двічі Корсун зробили рахунок перед перервою 4:0.

У другій половині поляки заграли набагато активніше і змогли скоротити відставання до двох м’ячів, але більшого досягти не змогли. Семенченко на 32-й хвилині забив 5-й гол.

Польські футзалісти на останніх хвилинах спробували відродити інтригу, забили 3-й гол, але переломити перебіг зустрічі не змогли.

Відбір на ЧС-2024 з футзалу. Еліт-раунд. 6 тур. «Атлас Арена» (Лодзь, Польща)

Польща – Україна – 3:5

Голи: Каневськи (27, 30), Рашковскі (37) – Абакшин (7), Шотурма (9), Корсун (12, 20), Семенченко (32)

Попередження: Лютецьки (5), Заставник (24), Мровец (28) – Шотурма (5), Абакшин (24)

Польща: Калужа (Наврат, 21), Скепко, Заставник, Лютецьки, Крезель, Кубик, Мадзенг, Сендлевськи, Каневськи, Лещак, Мровец, Марек, Рашковськи

Україна: Савенко, Швед, Жук, Корсун, Шотурма, Сухов, Сірий, Чернявський, Абакшин, Фаренюк, Семенченко, Педяш, Зварич, Завертаний.

Зазначимо, що ЧС з футзалу пройде в Узбекистані з 14 вересня по 6 жовтня 2024 року.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України