Чорна п’ятниця в Україні: знижки на ювелірні прикраси, книжки, піцу, техніку і таксі

Чорна п’ятниця – день (а іноді й тиждень) максимальних знижок, який прийшов до нас зі США. За американською традицією, у наступний день після Дня подяки всі магазини та бізнеси пропонують клієнтам надзвичайно вигідні акції.

Українці теж не пасуть задніх – у четверту п’ятницю листопада магазини, заклади харчування та навіть салони краси встановлюють максимально вигідні ціни на свої товари та послуги. Такі акції не тільки приємні для гаманця, а й дають можливість заздалегідь подбати про подарунки на Миколая, Різдво та Новий рік.

OBOZ.UA дізнався, які знижки пропонують українцям заклади харчування, книжкові та ювелірні магазини, маркети побутової техніки та навіть служби таксі.

Корпоративний підхід до Чорної п’ятниці від OnTaxi

Сервіс OnTaxi вирішив робити знижки не тільки в Чорну п’ятницю і створив послугу «Корпоративне таксі».

«Ми хочемо надати підтримку бізнесу, що продовжує працювати на території України, тому запровадили суперзнижки для користувачів послуги «Корпоративне таксі», – кажуть у компанії.

«Корпоративне таксі – це спосіб отримання послуг перевезення, який є чимось середнім між звичайним використанням сервісу замовлення таксі через застосунок та власним водієм або навіть автопарком. Але отримавши таким чином майже власний автопарк, компанії не мають зайвих клопотів з адмініструванням, бухгалтерським та юридичним супроводженням. Аби стати користувачем корпоративного таксі, треба лише підписати договір або залишити заявку на підключення за спрощеною процедурою, встановити спеціальний застосунок на ноутбук чи смартфон», – пояснюють в OnTaxi.

Послугою може скористатися малий, середній або навіть великий бізнес. Також «Корпоративним таксі» можуть користуватися українці, які лише запускають бізнес-стартапи, волонтерські чи громадські організації та об’єднання. Та навіть великі родини або компанії друзів! Головні умови: мати потребу у великій кількості поїздок або кур’єрських послуг, а також – готовність сплачувати за них із єдиного рахунку.

Але це ще не все. В OnTaxi запровадили акцію «Безкоштовний кілометраж для вашого бізнесу». Щоб отримати бонусний кешбек 50% від суми поповнення на корпоративний рахунок, потрібно стати корпоративним клієнтом OnTaxi у період до 31 грудня 2023 року та поповнити рахунок на суму від 5 000 до 10 000 грн. Залишити заявку на підключення можна на сайті компанії.

Гастрономічна Black Friday: -50% на другу піцу від Domino’s

У цю Чорну п’ятницю в Domino’s підготували справжню піца-новину – знижку в 50% на другу піцу. Окрім того, акція діє не тільки у Black Friday, а кілька днів – з 24 до 26 листопада.

Domino’s обіцяють, що їхні пропозиції втамують як гастрономічний, так і економічний апетит. Адже у клієнтів є можливість отримати повний смак за пів ціни.

При цьому акційна ціна не вплине на швидкість доставки – піци все одно опиняться у вас за 30 хвилин, а кожен етап їх приготування можна прослідкувати у Pizza Tracker.

«Для нас піца не просто страва, а турбота про всіх піцаманів. Тому ми маємо понад 30 рецептів піц на будь-який смак – від класичної до екзотичної. А для тих, хто не може знайти все в одній піці, є можливість зібрати її за власним рецептом», – кажуть у компанії.

У Domino’s дійсно великий вибір піци на будь-який смак – тут і класичні поєднання смаків та найпопулярніші «Гавайська» й «Тоні Пепероні», і піци з цікавим поєднанням смаків, і гурме-рецепти з великою кількістю інгредієнтів, серед яких стейк-м’ясо, лосось, фрикадельки, крем-сир та інше. Наприклад, «П’ять сирів», до складу якої входять пармезан, фета, бергадер блю, моцарела, чедер та соус.

«Ми пропонуємо піци в чотирьох розмірах, на тонкому та пухкому тісті, зі стандартними бортиками або ж з начинкою – «Хот-дог» чи «Філадельфія» для тих, хто дуже любить сир. Сир у піці для нас взагалі не просто інгредієнт, а головний актор, який збирає оплески», – додають у Domino’s.

Але Domino’s – це не тільки піца, це ще й мініроли, комбо-бокси, десерти й морозиво. І, звичайно ж, напої.

Black Friday Domino’s діятиме у всіх закладах в Україні – 43 піцеріях у Києві, а також у Бучі, Ірпені, Крюківщині, Софіївській Борщагівці, Броварах, Вінниці, Рівному та Львові.

«Цієї Чорної п’ятниці нам вдасться створити піцанастрій для кожного піцамана, адже ми створили всі умови для задоволення гурманів», – упевнені в компанії.

Чорна п’ятниця у «Золотий Вік»: до -70% на ювелірні прикраси

Найграндіозніший розпродаж року: цілих два тижні, з 16 по 30 листопада, у найбільшій ювелірній мережі України «Золотий Вік» діятимуть знижки до -70% на всі прикраси.

«Листопад вже традиційно став місяцем, коли українці із нетерпінням очікують знижок, адже це унікальна можливість придбати такі предмети розкоші, як прикраси, за найвигіднішими цінами. Усі поціновувачі коштовностей вже мають можливість обрати щось особливе для себе та своїх близьких серед широкого вибору, що представлений у ювелірній мережі і, до речі, є найбільшим у країні серед ювелірних брендів. Чорна п’ятниця – унікальна можливість придбати прикраси із золота та срібла напередодні новорічних та різдвяних свят та інших важливих подій за дуже вигідними цінами», – кажуть у компанії.

Акційні пропозиції діють у всіх 370 магазинах «Золотий Вік», що розташовані в усіх куточках країни та в онлайн-магазині ювелірної мережі. Знижки поширюються абсолютно на всі колекції, щоб кожен українець мав можливість обрати прикраси, які відповідають не лише його смаку, але й бюджету.

«Прикраси – це те, що купують з особливої нагоди та для найдорожчих людей, тому іноді їх вибір може зайняти певний час, саме тому Чорна п’ятниця в нашій мережі діятиме аж цілих 2 тижні замість одного», – кажуть у компанії «Золотий Вік».

Але це не всі сюрпризи до Чорної п’ятниці – «Золотий Вік», піклуючись про своїх клієнтів, підготував додаткові знижки -5% на другу та -10% на третю прикраси в одному чеку.

Тиждень гіперзнижки до 70% на книжки видавництва «Ранок»

Чорна п’ятниця – час великих знижок! Видавництво «Ранок» вирішило, що одного дня для знижок замало, тож запровадило цілий Black Week.

«Впродовж цілого тижня наші читачі та читачки матимуть можливість придбати крутезні книжки за найпривабливішими цінами. Знижки до -70% на ваші улюблені книжки. На художню літературу, бестселери українських і зарубіжних авторів, романи й детективи, фентезі й пригоди та книги на будь-який смак. Обирайте книжки на нашому сайті! Не зволікайте, купуйте, читайте, насолоджуйтесь!» – пропонують у видавництві «Ранок».

Акції Black Week від видавництва економлять не тільки гроші, але й час, адже ви можете замовити книжки онлайн. А замовлення на суму від 500 грн доставлять безкоштовно до найближчого відділення «Укрпошти». Прихильники доставки від «Нової пошти» теж не залишаться без сюрпризів – «Ранок» пропонує безкоштовну доставку з 17 по 26 листопада на обрані товари до найближчих поштоматів НП.

Для тих, хто любить світ Волта Діснея, теж є спеціальна пропозиція – мінус 35% на книжки з улюбленими героями.

«Дісней – це не просто мультики, а цілий світ, де живуть улюблені герої дітей і дорослих. Вони вчать нас бути добрими й чесними, дружніми і ввічливими. Вони мають свої характери й особливості, з якими ми можемо відчути себе героями пригод. А в книгах про них ми знайдемо нові історії, які не показані в мультфільмах. До Чорної п’ятниці ми підготували для наших читачів добірку книжок з улюбленими героями. Оберіть свого улюбленця, читайте разом із дітьми про його нові витівки. Адже щоб дитина полюбила читати та цінувала книгу, ця книга має бути захопливою, такою, що не хочеться відкладати», – кажуть у видавництві.

У добірці від «Ранку» є також книги-актівіті, які розвивають творчість і мислення дитини. Тож малюк може гратися і навчатися одночасно, без примусу і нудьги.

Знижки до 70% від Vencon та установка обраної техніки за акційною ціною

Компанія Vencon запланувала грандіозний розпродаж до Чорної п’ятниці 2023 року. Клієнтам пропонуються знижки до 70% на бойлери, вентиляцію, кондиціонери, побутову та іншу техніку. У цій же компанії можна одразу замовити і встановлення обраної моделі за акційною ціною.

Пресейл Чорної п’ятниці розпочався у «Венкон» вже 13 листопада. Максимальні знижки діятимуть з 23 по 26 листопада. Представники компанії Vencon спеціально подбали про те, щоб у клієнтів було більше часу на підбір і купівлю потрібної техніки.

В інтернет-магазині «Венкон» запропоновано великий вибір товарів вартістю на 70% нижче від початкової. У розпродажі до Чорної п’ятниці беруть участь всі основні категорії:

  • Бойлери. Клієнти можуть купити новий водонагрівач одразу із встановленням або обміняти стару модель на сучасну за вигідною ціною. Послуги з демонтажу та утилізації бойлера в Vencon безкоштовні.
  • Фільтри для води. Вони у Vencon дійсно на будь-який смак: зворотний осмос, потрійний фільтр, фільтр-глечик. Деякі товари можна купити разом із встановленням, плюс додатково в компанії є послуга сервісного обслуговування і заміни картриджів.
  • Пральні машини. У Чорну п’ятницю можна купити нову пралку або обміняти стару модель на сучасну за вигідною знижкою. У Києві та Львові техніку доставлять просто у квартиру, а стару утилізують безкоштовно.
  • Витяжні вентилятори для ванни та санвузла. У «Венкон» можна замовити ефективний, безшумний і стильний вентилятор у будь-якому забарвленні. Експертна консультація щодо вибору безкоштовна.
  • Побутові рекуператори. Можна одразу оформити купівлю рекуператора разом із встановленням і забути про пил, бруд і шум з вулиці.
  • Обігрівачі. Обрати можна все, що потрібно саме для вашого дому: електричний радіатор, конвектор, панельний, газовий, масляний або інфрачервоний обігрівач.
  • Кондиціонери. Чорна п’ятниця — ідеальний день для купівлі спліт-системи. «Мертвий» сезон, величезні знижки та жодних черг на монтаж.
  • Побутова техніка. Vencon пропонує мультиварки, мікрохвильовки, пилососи, посудомийки та іншу побутову техніку для дому.

Джерело

Новини України