Олена Зеленська звернулася до Кейт Міддлтон після її зізнання про рак

Перша леді України Олена Зеленська звернулася до Кейт Міддлтон після того, як вона зізналася про свою боротьбу із раком. Дружина українського гаранта висловила підтримку 42-річній принцесі Уельській, побажавши їй якнайшвидшого одужання.

Відповідне звернення Зеленська оприлюднила у своїх соцмережах, зокрема InstaStories. Вона підкреслила, що увесь британський народ і безпосередньо королівська родина стали дуже близькими для України після повномасштабного вторгнення.

«Я віддаю шану Вашій Королівській Високості за мужність і незламний дух у боротьбі з важкою хворобою. Ваша Королівська Високість, королівська родина й народ Великої Британії стали дуже близькими народу України. Разом з усіма українцями бажаю Вашій Королівській Високості повного й швидкого одужання», – написала Зеленська.

Нагадаємо, ввечері 22 березня на сторінці принца та принцеси Уельських зʼявилося відео, де майбутня королева пояснила, що була змушена взяти паузу в своїх обовʼязках не лише через операцію на черевній порожнині, а й через хіміотерапію. У Кетрін діагностували рак.

Чому Кейт Міддлтон проходить профілактичну хіміотерапію і що буде далі з її лікуванням – дізнайтеся в матеріалі.

Король Чарльз III, принц Гаррі та Меган Маркл, брат принцеси, премʼєр-міністр Ріші Сунак, Білий дім та інші небайдужі висловили слова підтримки Кейт Міддлтон.

Раніше OBOZ.UA писав, що експертка з мови тіла проаналізувалазвернення принцеси та звернула увагу на тривожну деталь. В один момент її голос ледь не зірвався.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України