Стало відомо, чим займалася Кейт Міддлтон вдома під час відновлення після операції на черевній порожнині

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, перебуваючи на лікарняному після перенесеної операції на черевній порожнині, хоч і не могла виконувати своїх обов’язків, але працювала над «справою усього життя». Ще минулого року вона запустила проєкт Королівського центру раннього дитинства Shaping Us, активному розвитку якого змогла приділити чимало часу під час реабілітації.

Раніше Кенсінгтонський палац повідомляв, що принцеса навряд чи вийде на публіку аж до Великодня. Як зазначає Daily Mail, можливо, поновлення роботи над проєктом раннього розвитку дітей свідчить про її готовність повернутися до обов’язків.

Незважаючи на важку реабілітацію після складної операції, відданість королівської особи цьому проєкту залишалася непохитною. Міддлтон особисто внесла пропозицію про впровадження нового інструменту для спостереження за дітьми після того, як побачила подібну систему у Данії під час одного зі своїх королівських візитів.

Цей інструмент, відомий як Alarm Distress Baby Scale, реєструє різні показники: від зорового контакту до рівня активності. Він допомагає батькам і медичному персоналу краще зрозуміти поведінку та розвиток малечі, й саме це може врятувати життя та покращити здоров’я дитини.

Міддлтон активно співпрацювала з фахівцями та спостерігала за результатами досліджень. Її зусилля та внесок вже призвели до позитивних змін, адже ті, хто погодився на участь, зазначили, що ADBS допоміг їм зрозуміти поведінку та розвиток немовлят. Завдяки використанню цього спеціалізованого інструменту можна на ранніх стадіях виявити будь-які проблеми із розвитком малюка.

«Принцеса постійно вносила зміни протягом усього процесу», – розповів представник Кенсінгтонського палацу.

«Кампанія переважно спрямована на те, щоб привернути увагу до критичної важливості раннього дитинства та того, як воно формує дорослішання. Протягом цього часу ми закладаємо основи та будівельні блоки для життя. І це тоді, коли ми вчимося сприймати себе, інших і світ, в якому живемо. Ось чому важливо не тільки розуміти унікальну важливість наших ранніх років, але й знати, що ми всі можемо зробити, щоб допомогти виростити майбутні покоління щасливих і здорових дорослих», – розповідала концепцію проєкту принцеса ще під час його запуску.

Раніше OBOZ.UA повідомляв, що досі невідомо причину, через яку Кейт Міддлтон перенесла операцію. Через її довгу відсутність на публіці шанувальники королівської родини почали переживати за фізичний стан принцеси, а дехто навіть намагався отримати доступ до конфіденційних даних історії хвороби з приватної лондонської клініки. Нині керівництво лікарні розпочало термінове розслідування, а Міддлтон вже повідомили про цей інцидент.

Джерело

Новини України