Стало відомо, чому принц Луї залишив коронацію Чарльза ІІІ в травні 2023 року: його непомітно вивела няня

Минулого року уважні користувачі мережі могли помітити, що наймолодший син герцогів Уельських Кейт Міддлтон і принца Вільяма – Луї – пішов з церемонії коронації свого дідуся Чарльза ІІІ раніше, ніж його брат і сестра. Наймолодшого спадкоємця кронпринца вивела няня, як було заплановано заздалегідь.

Як пише Hello!, маленький принц вже сильно знудився, тому йому час було йти з офіційного заходу. Це була перша подібна церемонія, на яку взяли 5-річного Луї.

«Ранній вихід Луї був запланований ще до початку історичної служби. Релігійна та урочиста церемонія триває дві години, тому через свій юний вік п’ятирічний малюк спокійно залишив службу разом зі своєю нянькою Марією Терезою Турріон Борралло», – пояснили читачам.

Хоч син герцогів поводився більш чемно та стримано, ніж зазвичай, було помітно, що йому нудно. Маленького принца фотографували, коли він показував щось сестрі, позіхав та оглядався.

Принцеса Шарлотта і принц Джордж, залишилися на службі та розділили цей момент із дідусем. Декого з підданих зацікавило, куди дівся улюбленець публіки, але батьки цього не коментували.

Нагадаємо, що 8 грудня принц і принцеса Уельські з дітьми відвідали різдвяну службу «Разом на Різдво» у Вестмінстерському абатстві. Двоє старших спадкоємців поводилися стримано, тоді як 5-річний Луї розважався, чим відверто роздратував маму. Подробиці та фото – в матеріалі.

Крім того, принц Луї став справжньою зіркою ювілею своєї прабабусі, нині покійної королеви Єлизавети ІІ. Папараці неодноразово «ловили» його під час чарівних кривлянь на урочистостях. Міміка дитини захопила інтернет-користувачів.

Раніше OBOZ.UA також показував, як п’ятирічний Луї запалював на масштабному параді Trooping the Colour на честь нового короля Чарльза ІІІ. Молодший спадкоємець Кейт Міддлтон і принца Вільяма вже традиційно прикував до себе увагу всіх папараці, подарувавши їм за це свої кумедні та милі кадри. Подивитися їх можна тут.

Джерело

Новини України