Штани Adidas, червоні шкарпетки і сумка за $180: заскочена зненацька Монро потрапила на відео

Популярну українську ведучу й блогерку Монро, яка перебуває в процесі трансгендерного переходу, зненацька підловив на вулицях Львова інфлюенсер Ніколас Карма. Він поцікавився у своєї зіркової співрозмовниці, скільки коштує її лук.

Монро продемонструвала доволі яскравий незвичний аутфіт, що складався, зокрема, із анімалістично принтованих штанів Adidas та акцентних червоних шкарпеток у тандемі з білими кросівками. Відповідне відео Карма розмістив на особистій сторінці в Instagram.

Коли до знаменитості підійшов Ніколас Карма, вона дещо злякалася й навіть викрикнула від неочікуваності. Монро зазначила: «Коли дивишся ваші відео, здається, що це постанова. Друзі, все насправді. Отак зі спини підбігають».

Отже, на Монро можна було побачити мʼяке пальто сірого кольору від українського бренду, яке вона доповнила широким шарфом такого ж відтінку із мерехтливими вставками у вигляді зірочок. Вартість верхнього одягу, за словами ведучої, – 4200 гривень, але вона купувала його зі знижкою.

Блакитні вкорочені штани із тваринним чорно-білим принтом від Adidas, як розповіла Монро, обійшлися їй у 1300 гривень, а білі кросівки від PUMA – 1600 гривень.

Образ доповнювала поясна сумочка трендового бордового кольору від Rebecca Minkoff, яку зірці подарували. Утім, Монро знає вартість аксесуару – 180 доларів або 6900 гривень.

Найдорожче в аутфіті Монро, як зазначила вона сама, – це годинник. Зірка купила його собі на 30-річчя, тобто майже 16 років тому. На той момент він коштував 4000 гривень.

Також ведуча продемонструвала масивні сережки, а завершенням її образу став ніжний макіяж і вкладене легкими хвилями коротке білосніжне волосся.

Як писав OBOZ.UA, Монро через навчання на клінічного психолога, а згодом у Міжнародній асоціації проективних методик довелося відвідати військкомат, адже її офіційна стать – чоловічу. Нині знаменитість з усмішкою згадує ті події й заявляє, щоу разі мобілізації «пристосувалася б».

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України