Майже без опадів, але з поривами вітру: синоптики дали прогноз погоди на суботу, 24 лютого

Погода в Україні в суботу, 24 лютого, буде сухою і теплою практично в усіх регіонах – на заході та на півдні повітря прогріється до +15 градусів. Невеликий дощ можливий лише на крайньому заході країни.

Про це йдеться у прогнозі Українського гідрометцентру. Водночас синоптики попередили про пориви вітру до 20 метрів за секунду в центральних, більшості північних областей, а також на Одещині та в Карпатах – оголошено І рівень небезпеки.

«Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць», – ідеться в повідомленні.

Температура у західних областях удень буде +11…+15 градусів, уночі +7…+3. У центральних та північних областях прогнозують +9…+12 градусів, уночі буде +6…+4. На півдні України вдень очікується від +8 до +15 градусів, уночі буде +7…+5. У східних регіонах удень від +4 до +8, а вночі від +1 до -3.

У столичному регіоні 24 лютого прогнозується мінлива хмарність без опадів. Удень можливі пориви вітру 15-20 м/с. Температура вночі +2…+7 градусів, удень +8…+13. У Києві вночі +5…+7, удень +10…+12.

Як повідомляв OBOZ.UA, у вихідні 24 та 25 лютого погода в Україні візьме курс на весну та порадує потеплінням. Хоча на тлі 15 градусів тепла в низці областей очікується сильний вітер.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України