На острові посеред озера. Дружина Чарльза Спенсера показала місце поховання принцеси Діани

Карен Спенсер, дружина Чарльза Спенсера – молодшого брата принцеси Діани, показала, який вигляд має Овальне озеро, де похована королівська особа. Жінка регулярно публікує фото маєтку Елтроп, що належить родині понад 500 років.

Граф Спенсер вирішив, що саме поблизу будинка, де вони разом виросли, спочиватиме його сестра. Карен показала на своїй Instagram-сторінці фото озера, посеред якого похована леді Ді, повідомляє Hello Magazine.

Повідомляється, що спочатку планувалося поховати Діану в сімейному склепі у місцевій церкві.

Але через аспект безпеки та конфіденційності Чарльз вирішив, що найкращим місцем стане острів в центрі Овального озера, схованого від усіх, після нападів преси на сім’ю принцеси щодо трагедії.

Це дозволило зробити могилу приватною і доступною лише для близьких членів родини. Хоча представники громадськості можуть відвідувати територію маєтку, коли вона відкрита в літні місяці, у них немає доступу до острова. Дістатися туди можна тільки за допомогою човна.

У книзі принца Гаррі він описав його з Меган Маркл візит до Елтропа, аби віддати шану покійній матері. Однак все пішло не так, як планувалося, оскільки маленьке судно, очевидно, застрягло в мулі. На щастя, брат Діани був поруч, щоб «трохи підштовхнути» та допомогти подружжю дістатися берега в центрі озера.

Гаррі зробив ще одну відверту заяву у своїй книзі: він хотів би бути похованим поруч зі своєю матір’ю на острові серед озера, але це неможливо. Натомість принц попросив поховати його тіло у Фрогмор-хаусі, де він святкував своє весілля з Меган.

Раніше OBOZ.UA розповідав про трагічну історію кохання Діани та Доді Аль-Фаєда: який подарунок принцеса зробила коханому та чому в їхній роман не всі вірять.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України