Вже вдвічі більше! Букмекери підвищили шанси України перемогти на Євробаченні-2024

Після оголошення результатів Національного відбору на Євробачення-2024, згідно з якими в Мальме, Швеція, поїдуть Jerry Heil та alyona alyona, шанси України на перемогу в рейтингу букмекерів стрімко збільшуються. Якщо ще перед Нацвідбором, 2 лютого, аналітики оцінювали імовірність перемоги нашої країни у 12%, то після його проведення, 4 лютого, цей показник збільшився до 16%. А вже зараз, 6 лютого, відповідний коефіцієнт виріс до 18%.

Наразі Україна є впевненим лідером у списку букмекерів. Друге місце, яке належить Великій Британії, відстає від нас аж у два рази. Відповідний рейтинг розміщено на сайті Eurovision World.

Отже, наразі букмекери пророкують кришталевий мікрофон нашій країні з імовірністю у 18%. Варто одразу зазначити, що Україна – одна з небагатьох учасниць Євробачення-2024, яка вже визначилася зі своїм представником, тож із оголошенням переможців Нацвідборів у інших державах рейтинг може змінюватися. Утім, Jerry Heil та alyona alyona з їхнім треком Teresa & Maria здобули прихильність не лише букмекерів, а й тисячі єврофанів по всьому світу. Під відео співачок з їхнього переможного виступу на Національному відборі, яке вже розмістили на офіційному сайті міжнародного конкурсу, зібралося чимало захопливих коментарів – іноземці пророкують Україні перемогу та запевняють, що будуть голосувати саме за нас.

Далі в списку, як ми вже зауважили вище, розмістилася Велика Британія. Її шанси на перемогу букмекери оцінюють у 9%, тобто в два рази менше, ніж у України. Представлятиме цього року Британію співак Olly Alexander. Утім, його конкурсна пісня ще не була оприлюднена.

Закриває трійку лідерів з коефіцієнтом у 7% Італія. На четвертому місці досі тримається Ісландія, на перемогу якої ставлять 6%. Що цікаво, ще в 20-х числах січня ця країна була аутсайдером, посідаючи в рейтингу букмекерів 20 сходинку. До топ-5 також потрапив Ізраїль (5%), участь якого в конкурсі цього року залишається під питанням через протести деяких мовників.

Нижче розмістилася чинна країна-переможниця Швеція з коефіцієнтом 5%. Далі, на сьомому місці, Ірландія (3%), яка вже також визначилася зі своїм представником. Честь країни захищатиме небінарна особа Bambie Thug, яка не ідентифікує себе ані чоловіком, ані жінкою. Вони виступатимуть у Мальме з піснею Doomsday Blue.

В десятку також потрапили Хорватія, Норвегія і Швейцарія. У всіх коефіцієнт від букмекерів – 3%.

Щодо Норвегії, то її представлятиме гурт Gåte, який виконує норвезьку народну музику в комбінації з металом та електронікою, з треком Ulveham.

Нагадаємо, що Україна виступить у першій частині першого півфіналу Євробачення-2024. Що вже відомо про цьогорічний конкурс, де і як він проходитиме – дізнайтеся тут.

Раніше OBOZ.UA писав, що відомо про переможний дует Jerry Heil та alyona alyona і які скандали могли стати на заваді їхньої участі в конкурі. Детальніше – читайте в матеріалі.

Джерело

Новини України