Олені Зеленській виповнилося 46. Найефектніші образи першої леді, які хочеться розглядати ще і ще

Першій леді України Олені Зеленській 6 лютого виповнилося 46 років. Стиль дружини українського лідера змінювався з плином десятиліть, і минулого року вона показала немало нових образів, що поєднували в собі вічно актуальну елегантність та модні новинки.

OBOZ.UA вирішив розповісти про найкращі, на думку редакції, аутфіти першої леді. Іноді вони були яскравими, але частіше лаконічними, темними та стриманими.

Олена Зеленська цінує класичні костюми-двійки та трійки. В гардеробі українки є багато варіантів темних та світлих кольорів, у яких перша леді зустрічається з поважними гостями.

Влітку Олена Зеленська із кронпринцесою Данії Мері поспілкувалися з українськими й данськими волонтерами міста Гадерслеву в розкішному костюмі молочного кольору. Перша леді полюбляє однотонні вбрання з лаконічними деталями. Зазвичай це брошки українських дизайнерів.

Під час офіційного візитку до США та Канади українська перша леді вбралася у вишиванку від бренду Etnodim та Національного центру народної культури «Музей Івана Гончара». Автентичний елемент гардеробу вона поєднала з класичними брюками.

Не всі вбрання Олени Зеленської однотонні. Іноді на них наявні стильні мінімалістичні елементи, як-от біла лінія на джемпері. Це робить образи українки одночасно класичними і модними.

24 серпня, у 32-гу річницю проголошення незалежності України подружжя Зеленських одягнуло вишиванки. На президентові був мілітарі-варіант, а перша леді вбралася в розшиту жовтими та блакитними візерунками сорочку з національною символікою. Це ще один приклад, як українська вишиванка може стильно виглядати на свята та кожного дня.

Як ми вже згадували, окреме місце в серці Олени Зеленської займають брошки. У першої леді є ціла колекція зі знаковими прикрасами. Наприклад, у формі України з кордонами 1991 року та глечика-півника, що вцілів під час обстрілу. З ними навіть базові костюми українки виглядають оригінально.

Окремої уваги заслуговують фасони костюмів дружини президента України. Влітку вона відвідала Корею в світлому костюмі з розрізами на рукавах.

Нечасто, але доречно перша леді демонструє яскраві кольори. Наприклад, червону сорочку, в якій зʼявилася у Львові.

До речі, перша леді не весь час ходить у стриманих костюмах і сукнях середньої довжини. Їй не чужі звичайні джинси, коли йдеться про менш формальні зустрічі. Нещодавно вона в спортивному пуховику зустрілася з українцями.

У першої леді також можна повчитися поєднувати одяг та взуття одного кольору, але різних відтінків. Так, як вона зробила з блакитним костюмом під час одного з інтервʼю.

Олена Зеленська в зустрілася з українською діаспорою у Республіці Корея в лаконічній вишиванці молочного кольору, яка викликала захоплення в мережі. Хоч її образ виглядав просто і стримано, розглядати візерунки на вбранні можна було довго.

Раніше OBOZ.UA писав, що Зеленська показала наймодніші кольори зими 2023-2024 років. З чим їх поєднувати – дивіться за посиланням.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України