Євробачення-2024: букмекери підвищили шанси України на перемогу. Який вигляд має таблиця після фіналу Нацвідбору

Букмекери прогнозують Україні впевнену перемогу на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2024. Після оголошення результатів Нацвідбору, згідно з якими в Мальме (Швеція) поїдуть Jerry Heil та alyona alyona, шанси нашої країни виросли з 15% до 16%.

У день початку проведення Нацвідбору, 3 лютого, Україні пророкували 1 місце у Євробаченні-2024 із ймовірністю у 15%. За день до цього результат становив лише 12%. Україна все ще займає першість із 18 січня, поступившись своїм місцем лише Ісландії з 26 по 28 січня. Рейтинг в режимі онлайн можна відстежувати на сайті Eurovision World.

Топ-5 країн станом на вечір 4 лютого виглядає так:

1. Україна – 16%;

2. Велика Британія – 9%;

3. Італія – 7%;

4. Ісландія – 6%;

5. Ізраїль – 5%.

З чималим відривом, Велика Британія має 9% шансу на перемогу. З 19 грудня вона перебуває у трійці потенційних переможців. Утім, країна-аутсайдер Ісландія, яка неочікувано із 20 місця (22 січня) перебралася на перше на три дні з 26 по 28 січня, втратила свою позицію. Нині вона перебуває на 4 сходинці із 6% ймовірності на перемогу.

Раніше OBOZ.UA розповідав, що серед журі ледь не розгорілася сварка під час Нацвідбору Євробачення-2024 в Україні щодо пісні «Teresa & Maria» переможниць Jerry Heil та alyona alyona. Судді переживають чи оптимістично сприймуть інші країні релігійну тематику треку.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України