Нацвідбір на Євробачення 2024: онлайн-трансляція, фото і відео

У суботу, 3 лютого, о 18:00 розпочнеться трансляція фіналу Національного відбору на Євробачення-2024, який з нетерпінням чекали фанати пісенного конкурсу та учасники. У протистоянні зійдуться 11 конкурсантів – 10, обраних журі, та 1 фіналіст від глядачів – щоб вибороти квиток на сцену у шведському місті Мальме.

Єврофани зможуть спостерігати за конкурсом в онлайн-режимі та проголосувати в «Дії», на що в них буде рівно одна година після виступів усіх претендентів. OBOZ.UA веде текстову хроніку шоу онлайн.

Де подивитися фінал

Суспільне Мовлення транслюватиме Нацвідбір:

  • на телеканалі Суспільне Культура;
  • сайті Суспільне Культура;
  • на Facebook-сторінках Суспільного та «Євробачення Україна»;
  • на сайті Євробачення в Україні;
  • у застосунку «Дія», обравши «Дія. ТБ» та канал Суспільне Культура HD.

Крім цього, вперше в історії українського Нацвідбору, його транслюватимуть на офіційному YouTube-каналі «Євробачення», на який підписані майже 6 мільйонів єврофанів.

Передшоу з коментарями Анни Тульєвої розпочнеться о 17:30. Ведучими стануть Тімур Мірошниченко, співачка Юлія Саніна та комік Василь Байдак.

Хто виступить і в якому порядку

1. Yaktak – «Lalala»

2. Ingret – «Keeper»

3. Nazva – «Slavic English»

4. Anka – «Палала»

5. Drevo – «Endless chain»

6. alyona alyona & Jerry Heil – «Teresa & Maria»

7. Melovin – «Dreamer»

8. Skylerr – «Time is running out»

9. Ziferblat – «Place I Call Home»

10. Yagody – «Tsunamia»

11. Nahaba – «Glasss»

Хроніка

16:40. Музичний продюсер Нацвідбору Дмитро Шуров розповів, що співаки хвилюються і дехто виступив навіть гірше, ніж напередодні. Усім артистам наставник дав пораду.

Продюсер також розсекретив, що підготував складний спільний номер з конкурсантами, який присвячино «одному великому митцю».

16:35. Ведучий Василь Байдак зізнався, що це буде перший такий досвід у його життя. Комік розсекретив, що стендап не готував, але спробує гармонійно провести конкурс з іншими колегами.

16:30. Розпочалося передшоу з Анною Тульєвою. Глядачам демонструють відеохроніку з історією деяких учасників конкурсу та розповідають про голосування.

16:00. Перед фіналом відбулася генеральна репетиція, де зірки востаннє перед прямим ефіром прогнали свої номери. Це дало змогу фанатам побачити, в яких образах вони виступатимуть.

Як проголосувати

Хто поїде в Мальме від України визначить голосування: бали поділять журі та глядачі Нацвідбору. Судитимуть цього року Андрій Данилко, який став зіркою Євробачння 2007, Джамала – переможниця конкурсу в 2016 році – та Сергій Танчинець, лідер гурту «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ».

Для того, щоб проголосувати, у застосунку «Дія», потрібно перейти в розділ у «Сервіси» – «Опитування» – «Активні опитування» і віддати голос за свого фаворита.

Хто з зіркових гостей виступить у фіналі

– Руслана;

– TVORCHI;

– Kalush Orchestra;

– Jamala;

– VERKA SERDUCHKA;

– Тіна Кароль;

– Анастасія Димид та Світлана Тарабарова;

– Дмитро Шуров з усіма фіналістами Нацвідбору-2024.

Раніше OBOZ.UA писав, як фіналісти Нацвідбору піарили себе перед шоу і що казали про конкурентів.

Про букмекерські ставки можна почитати тут.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України