Красюк підтвердив нового суперника для Усика, який має замінити Ф’юрі

Промоутер чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (21-0, 14 КО) підтвердив інформацію, що найвірогіднішим суперником українця може стати непереможний хорват Філіп Хргович (17-0, 14 КО). Олександр Красюк заявив, що працює над цим питанням «дуже інтенсивно та дуже активно».

«У нас мало часу на це. Якщо Бог дасть і зірки зійдуться, то буде Хргович. Рішення мають ухвалити представники Саудівської Аравії», – сказав Красюк під час прямого ефіру у себе в Instagram.

31-річний уродженець Загреба є обов’язковим претендентом на пояс Міжнародної федерації боксу (IBF), яким володіє Усик. 23 грудня хорват бився з австралійцем Марком Де Морі, якого переміг уже у першому раунді.

Як повідомляв OBOZ.UA, володар титулів WBC Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) 2 лютого отримав травму під час підготовки до поєдинку проти чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (21-0, 14 КО). Бій офіційно було перенесено.

Тайсон виступив із заявою, перепросивши за зрив битви, а також показавши відео моменту травми.

В Усика стримано прокоментували ситуацію зі скасуванням бою.

До цього в ЗМІ з’явилася інформація про те, хто міг би замінити Тайсона Ф’юрі у бою з Усиком 17 лютого.

На зрив мегафайту вже відреагував і легендарний Леннокс Льюїс, який є останнім на сьогодні абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі. За словами 58-річного боксера, Тайсону знадобиться близько 3 місяців для відновлення.

Водночас голова Головного управління у справах розваг Саудівської Аравії Турки Аль аш-Шейх зробив офіційну заяву щодо скасування бою між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України