Нацвідбір на Євробачення-2024: де і коли дивитися фінал, о котрій трансляція

Вже 3 лютого відбудеться фінал Національного відбору на Євробачення-2024. У ньому зійдуться 11 учасників, щоб поборотися за омріяний шанс представити Україну на сцені у шведському місті Мальме.

Переможця визначить голосування: бали поділять журі та глядачі Нацвідбору, віддавши голоси за своїх фаворитів. Як відомо, цьогоріч фінал пройде у форматі онлайн-концерту, тож його місце проведення тримають у секреті з міркувань безпеки.

Однак єврофани зможуть спостерігати за конкурсом завдяки прямому ефіру, який транслюватиметься на YouTube-каналах «Суспільне», «Євробачення Україна» та інших платформах «Суспільного». Українці також зможуть подивитися Нацвідбір у застосунку «Дія». Трансляція розпочнеться о 18:00 одразу після перед-шоу, початок якого о 17:30.

На відміну від минулих років, у фіналі Нацвідбору на Євробачення-2024 змагатимуться 11 конкурсантів, а не 10: alyona alyona & Jerry Heil, Drevo, INGRET, MЕLOVIN, NAHABA, ANKA, NAZVA, SKYLERR, YAGODY, YAKTAK та Ziferblat.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як букмекери назвали учасника Нацвідбору, який може поїхати на Євробачення-2024 від України: ставки виросли.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України