З Новим роком, Україно! Універсальні привітання і картинки

Новий рік уже тут! Саме час надіслати теплі привітання та побажання усім своїм близьким. Всі ми хочемо, щоби наступні 12 місяців приносили тільки добро та позитив. А отже, настав час для добрих слів.

OBOZ.UA публікує добірку універсальних привітань, які порадують у цей святковий день будь-кого. Відправляйте свої побажання тим, хто зовсім поруч, і тим, хто далеко. Головне, щоби побажання були щирими.

Бажаю, щоб прийдешній рік

Найкращим роком став для тебе!

Хай щастя у душі живе,

Нехай привітним буде небо!

Хай кожен із наступних днів

Запам’ятаються назавжди.

Подій чудових, добрих слів,

І почуттів яскравих, справжніх!

***

Ось і настав Новий 2024 Рік, ніби сторінка нової книги, і ми є авторами свого власного, доленосного оповідання. Тож нехай цей рік завітає зі світлом та незбагненними можливостями Нехай мрії будуть насиченими, як палітра художника, а цілі – мудрими і завжди досяжними. З Новим Роком!

З Новим Роком! Нехай новорічна магія триває протягом всього року. А святковий час принесе величезні перемоги та величезну кількість незабутніх моментів. Нехай ваші мрії будуть такими ж безмежними, як небо, а ваші сподівання – такими ж яскравими, як ця ніч.

***

Кожен день життя — це можливість для вдосконалення, а кожна перешкода — це лише новий шлях до зростання. Тож нехай новий рік принесе терпіння та розуміння, які допоможуть перетворити будь-які труднощі на навчальний досвід. З Новим Роком!

Зі святом. Нехай здоров’я буде найбільшим скарбом, а кохання вічним компасом. Нехай цей рік буде для тебе часом відкриттів, доброти і радості. Вперед до нових досягнень і кращого життя в мирній країні!

***

Привітання з Новим роком

Щирі наші ви прийміть.

Подарує хай натхнення

Ця казкова, славна мить.

Все нехай в житті вдається,

Множиться добро нехай.

Щастя й миру вашій домі,

На душі хай буде рай.

З Новим Роком! Бажаю, щоб Новий рік приніс не тільки щастя, але і впевненість у завтрашньому дні, щоб кожне ранок починався з відчуття радості і задоволення! Бажаю щодня знаходити привід для щастя та завжди відчувати любов до життя.

***

З Новим Роком! Це свято сповнене не лише магією і сміхом, але й важливими висновками, що криються у наших серцях та думках. Нехай кожен день нового року буде кроком у напрямку досягнення нових цілей, а щасливі моменти будуть зберігатися в пам’яті, як скарби. Нехай цей рік стане часом росту, джерелом сили та перемог.

Вітаю з Новим роком. Бажаю залишити все погане в минулому, бажаю з новими мріями, прагненнями і світлими надіями ступити на поріг нової історії життя, яка обов’язково буде для тебе щасливою. Нехай цей рік принесе удачу, радість, достаток і успіх. Бажаю міцного здоров’я і нескінченної любові!

***

Щоб євро сховалось в коморі,

щоб сало рохкало у дворі.

В гаражі стояв Феррарі,

Разом з ним ще й Лексус в парі.

В хаті– з мармуру камін,

і басейн, хоча б один!

І гідромасажер з джакузі,

і щоб Хеннесі бовталося в пузі,

і щастя вам не лізло боком…

Словом, всіх вас з Новим роком!

Друзі! Бажаю в 2024 році всім жити без проблем. Нехай кожного з нас чекають тільки приємні моменти і емоції. Нехай біди обходять нас стороною. Нехай наше здоров’я нас не підводить та реалізуються поставлені цілі, робота ладиться в руках, а близькі люди радують своєю любов’ю і турботою. З Новим роком, з Новим щастям!

***

Нехай буде шампанське в келиху, блиск в очах, кохана людина поруч і потрібні подарунки під ялинкою! І хай твій Дід Мороз виконає усі твої найпотаємніші бажання в Новому році.

Новий Рік 2024 настає, ніби казкова пора з найбільшими обіцянками та мріями! Сьогодні час відкривати своє серце для найкращих можливостей, які несе цей рік. Додай до свого життя трішки неймовірних бажань та казки, і нехай вони втіляться в реальність зі швидкістю метеориту.

***

З Новим Роком! Нехай новий рік буде наповнений посмішками, коханням, теплом, та багатьма незабутніми моментами, які запам’ятаються назавжди. Нехай цей рік принесе найбільшу радость, щасливі хвилини і гармонію в житті.

Раніше OBOZ.UA розповідав, чи будуть українці цього року святкувати Старий Новий рік.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело

Новини України