Зіркова няня пояснила, чому пʼятирічний принц Луї може бешкетувати на публіці, та похвалила його батьків

Молодший син Кейт Міддлтон і принца Вільяма за останні два роки став улюбленцем публіки через свої кумедні витівки. То він з незворушним виглядом привселюдно затулить рота мамі своєю крихітною долонею, то скорчить такий смішний вираз обличчя, що ні в які рамки протоколу не влазить. Утім, відома в усьому світі експертка з питань виховання та догляду за дітьми Джо Фрост переконана, що невгамовній, а часом навіть зухвалій поведінці принца Луї можна знайти логічне пояснення.

Фрост також визнала, що принц і принцеса Уельські заслуговують на похвалу за свої батьківські навички. На думку фахівчині, Кейт і Вільям «приймають і зберігають простір для своїх дітей, щоб вони могли проявити себе саме такими, якими вони є». Своєю експертною оцінкою зіркова няня поділилася на особистій сторінці в Instagram.

Проаналізувавши поведінку принца Луї, Фрост дійшла висновку, що він «дуже чутлива» дитина. Подібні офіційні заходи та публічні виходи є для пʼятирічного спадкоємця королівської родини неабияким стресом.

 «Він збуджується сильними енергетичними переживаннями та іноді може хвилюватися до такої міри, що його поведінка може бути непередбачуваною. Іноді це може бути мило, наприклад, задувати свічки, або зухвало, коли він не хоче робити те, про що його просять батьки», – прокоментувала експертка. 

Зіркова няня хвалить Кейт Міддлтон і принца Вільяма за те, що вони знаходять баланс у контролі поведінки Луї: залишають простір, аби син міг бути самим собою емоційно, і в той же час прищеплюють важливість соціальної поведінки в громадських місцях. 

Особливо Фрост відзначила поведінку принца Вільяма як батька. 

«Принц Вільям, напористий інтуїтивний батько, на мій погляд, демонструє свою впевнену здатність тримати Луї за руку, щоб уберегти його і не створювати якихось зухвалих «неприємностей» у церкві, залишаючись водночас спокійним і впевненим у собі, що насправді є енергією, якої потребує принц Луї. Хлопчик знає, що він повинен поводитися в цей момент, як і очікувалося, у членів королівської сім’ї є стандарти, які повинні бути у багатьох сімей. Присутність уважності принца Вільяма змушує його почуватися невимушено. Я кажу браво обом батькам, вони проробляють виняткову роботу під пильною увагою багатьох», – зазначила няня. 

Нагадаємо, що 8 грудня принц і принцеса Уельські з дітьми відвідали різдвяну службу «Разом на Різдво» у Вестмінстерському абатстві. Двоє старших спадкоємців поводилися стримано, тоді як 5-річний Луї розважався як міг, чим відверто роздратував маму. Подробиці та фото – в матеріалі.

Крім того, принц Луї став справжньою зіркою ювілею своєї прабабусі, нині покійної королеви Єлизавети ІІ. Папараці неодноразово «ловили» його під час чарівних кривлянь на урочистостях. Міміка дитини захопила інтернет-користувачів.

А 6 травня молодший син герцогів Уельських під час коронації дідуся Чарльза III та його дружини Камілли смішно кривлявся і відволікав сестру.

Раніше OBOZ.UA також показував, як п’ятирічний Луї запалював на масштабному параді Trooping the Colour на честь нового короля Чарльза ІІІ. Молодший спадкоємець Кейт Міддлтон і принца Вільяма вже традиційно прикував до себе увагу всіх папараці, подарувавши їм за це свої кумедні та милі кадри. Подивитися їх можна в нашому матеріалі.

Джерело

Новини України