Мокрий сніг і ожеледиця: синоптики дали прогноз погоди на понеділок, 11 грудня

У понеділок, 11 грудня, в Україні очікується мокрий сніг та ожеледь, місцями туман. В частині регіонів оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Про це повідомили синоптики Українського гідрометцентру у Facebook. Зазначається, що опади очікуються у східних областях та на Закарпатті. Ожеледь можлива у східних та центральних областях, у південній частині вночі та вранці місцями туман.

Стовпчики термометрів коливатимуться вночі та вдень від -3° до +2°; вночі у східних та західних областях -1-6° морозу, вдень у південній частині +3+8°.

Синоптики попередили, що погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

На Київщині також буде хмарно, часом невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах місцями ожеледиця. В області вночі та вдень від -3 до +2, у столиці – близько 0 градусів за Цельсієм.

Нагадаємо, як зазначили в Укргідрометцентрі, початок нового тижня принесе в Україну значне потепління. У деяких регіонах нашої країни стовпчики термометрів піднімуться до +9 градусів. Разом з підвищенням температур варто чекати опадів у вигляді дощу та снігу. 

Як повідомляв OBOZ.UA: 

– Згідно з прогнозом синоптикині Наталки Діденко, найхолоднішою ніч понеділка буде на Прикарпатті, Волині, Рівненщині, а також на Сумщині, Харківщині і Луганщині.

– На Різдво та Новий рік в Україні очікується відлига. 

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України