Названо ідеальну зачіску для кучерявого волосся: що таке «вовча стрижка» і чому її обирають зірки

Підібрати стрижку для кучерявого волосся часто буває нелегко. Така структура волосини вимагає не тільки ретельного догляду, а й правильної укладки. Але для тих, хто шукає способи заощадити сили та час, експерти в цій галузі порадили правильно підстригтися.

Термін «вовча стрижка», яку редактори Bustle назвали «ідеальним варіантом для кучерявого волосся», – це гібридна зачіска, яка поєднує короткі пасма спереду та довгу шевелюру на маківці.

Стильна зачіска передбачає розшарування, яке допомагає прорідити густі пасма та легше їх вкладати.

«Вовча стрижка» підходить для різних типів і текстур волосся, але для власниць кучерів і локонів вона може стати найбільш вдалим варіантом.

Вкорочені пасма спереду допоможуть запобігти проблемі, коли волосся лізе до обличчя та заважає. «Вовчий» варіант зачіски також передбачає чубчик, щоб стрижка виглядала обʼємною та тримала форму.

Вже кілька років модна індустрія шаленіє від недбалого та природного зовнішнього вигляду. Це означає, що вкладати кучері, випрямляти їх та ховати в зачісках – не модно.

Обʼємна кучерява шевелюра з оригінальною стрижкою в 2023/2024 роках буде виглядати виграшно та унікально. Саме тому «вовчу зачіску» в різних варіаціях демонструють зірки.

Наприклад, американська співачка та акторка Деббі Раян вже давно не вкладає волосся, розрівнюючи свої природні кучері. Натомість вона полюбляє позувати з пишною зачіскою.

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше Марина Василенко назвала 10 помилок під час фарбування волосся в домашніх умовах. Вона також розповіла, якими будуть наймодніші відтінки навесні 2024 року.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України