Забудьте про них: 5 кольорів одягу, які вийдуть із моди у 2024 році

Довершеність образу – це не лише про грамотно дібраний крій та стилізацію. Це й про колір. Невдала палітра здатна «спотворити» природній тон обличчя чи «змінити» пропорції фігури. Як би сумно це не звучало, та навіть найдорожча річ із невдалим відтінком виглядатиме старомодно.

Ми підготували добірку кольорів, із якими краще попрощатися у 2024-му році (а можна й раніше!), аби не зіпсувати стильні образи. Детальніше – в матеріалі OBOZ.UA.

1. Бірюзовий

Такий колір є виграшним у дизайні для маркетингу. Наприклад, відтінок Тіффані асоціюється зі всесвітньо відомим ювелірним Домом Tiffany&Co. А от у одязі подібних барв все ж радимо уникати. Вони роблять образи надто тривіальними, а якщо мають сірий відтінок, то підкреслюють неідеальний тон шкіри й візуально додають віку. Яка альтернатива? Колір свіжоскошеної трави або пастельний лаймовий.

2. Темно-лавандовий

Ще один відтінок, який надає шкірі нездорового вигляду. Особливо якщо у вас бліде обличчя: темно-лавандовий підкреслить це й візуально зробить старшою. Замініть його на більш «освіжаючі» й благородні пастельний лавандовий, сливовий або баклажановий.

3. Колір морської хвилі

На пляжі купальник чи парео у такому кольорі будуть цілком доречними (особливо якщо ви смугляві). А для образів на щодень – не найкраще рішення. Колір морської хвилі виглядає «сіро», і навіть якщо розбавите його іншими барвами – аутфіт навряд вийде органічним. Замініть його на насичений волошковий, смарагдовий чи сапфіровий (з ними ваші образи стануть цікавішими).

4. Гірчичний

Річ у тому, що гірчичний має «дешевий» вигляд через надмірно яскравий теплий підтон. І якщо кілька років тому він був актуальним, особливо влітку й восени, то тепер на п’єдестал «вийшли» більш ніжні сонячно-жовтий та ванільний. З альтернативними барвами вбрання будуть ефектнішими.

5. Лососевий

Такий колір обожнювали модниці 2010-х. Та його «слава» лишилася в минулому. Доведеться визнати: лососевий безнадійно застарів. До того ж теплий підтон візуально додає зайвого об’єму. На щастя, замінити його буде просто: робіть ставку на пильно-рожевий колір, перламутровий чи брудно-рожевий.

Раніше OBOZ.UA писав про 5 моделей штанів, які у 2024 році стануть антитрендом.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України