Майже без опадів, місцями ожеледиця: синоптики дали прогноз погоди на вівторок, 28 листопада

У вівторок, 28 листопада, стихійних погодних явищ в Україні не передбачається. Значних опадів не очікується, подекуди на дорогах ожеледиця.

Про це повідомив Укргідрометцентр. За прогнозами синоптиків, в Україні цього дня буде хмарно з проясненнями

По всій території країни переважатиме погода без опадів, лише у західних областях йтиме мокрий сніг, на Закарпатті – з дощем.

Повітряні потоки у вівторок переважно рухатимуться у південно-західному напрямку з переходом на південно-східний, швидкість помірна, 5-10 м/с. Лише на півдні країни вдень місцями можливі пориви вітру 15-20 м/с.

Температура повітря практично по всій території України вночі становитиме 5-10 градусів морозу. На Закарпатті, півдні Одещини, а також на південному сході країни 0…-5. У Криму 0…+5.

Вдень від -3 до +2. На півдні стовпчики термометрів піднімуться до +3…+10, а в Криму до +11.

У Києві 28 листопада буде стояти хмарна з проясненнями погода. Опадів не передбачається, однак на дорогах місцями ожеледиця.

Ніч у столиці буде морозною, очікується -5…-7. Вдень також не передбачається плюсової температури, стовпчики термометрів показуватимуть 0…-2.

По області вночі -5…-10, вдень від -3 до +2.

Як повідомляв OBOZ.UA, зима цьогоріч знову може бути досить теплою та м’якою, як і торік. Ба більше, цілком можливо, що взимку буде ще тепліше. Морози будуть, але не надто сильні та не дуже часто. Опадів буде мало, через високі температури повітря йтиме здебільшого мокрий сніг або сніг із дощем. Новий рік також, найімовірніше, буде «плюсовим», а отже, безсніжним.

Джерело

Новини України