Школам у Києві рекомендували тимчасово працювати у змішаному форматі: в чому причина

У Києві школам рекомендовано працювати у змішаному форматі в понеділок, 27 листопада. Таке рішення було прийнято через снігопад, який спрогнозували синоптики.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської державної адміністрації. Дитячі садки функціонуватимуть у звичайному режимі.

«27 листопада столичним школам рекомендовано працювати у змішаному форматі через прогнозований снігопад. Для учнів, які перебуватимуть у закладі загальної середньої освіти, буде організовано очний формат навчання. Для тих учнів, які через погодні умови залишаться вдома, – дистанційний», – повідомили в пресслужбі.

Як зазначили в КМДА, відповідне рішення прийняте під час засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Загальноосвітні навчальні заклади працюватимуть офлайн, а от чи відправляти туди дітей, чи залишити їх вдома на дистанційно – вирішуватимуть батьки.

Нагадаємо, у Києві 26-27 листопада синоптики прогнозують сильні снігопади та ожеледицю, очікуються пориви вітру до 17-22 м/с. Через це в понеділок, 27 листопада, в’їзд великогабаритного транспорту в місто обмежать. Мешканців міста та водіїв закликали бути обережними через погіршення погодних умов.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві та Київській області в суботу, 25 листопада, хмарно з проясненнями, без опадів. Повітря в регіоні максимально прогріється до +3°С.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України