Тоня Матвієнко – у 17 років, а Катя Осадча – у 19: українські зірки, які рано стали мамами

Шоубіз – індустрія, яка об’єднує творчих людей із різними пріоритетами. Одні з них спершу будують успішну кар’єру, а вже потім зважуються ставати батьками, інші – обирають шлях без дітей, бо не можуть завагітніти або й не хочуть цього.

Є ще одна категорія – ті, що народили первістків доволі рано. Попри побоювання, це не завадило їм підкорити сцену чи світ кіно. Детальніше читайте в матеріалі OBOZ.UA.

1. Тоня Матвієнко

Українська співачка й акторка Тоня Матвієнко вперше завагітніла у 16 років, коли навчалася в школі, від 23-річного обранця. Декілька місяців вона боялася казати цю новину мамі, народній артистці України Ніні Матвієнко, та зрештою осмілилася. Тоді як однолітки цькували дівчину за ранню вагітність, Ніна Митрофанівна підтримала її. Отож, думок про аборт не було й близько.

У 17 Тоня народила Уляну й побралася з коханим. Минуло 10 років, і цей шлюб розпався. Донька переїхала жити до тата, а з мамою майже не комунікувала. Це неабияк підірвало здоров’я артистки. Згодом вона закохалася у співака Арсена Мірзояна, а в 35 народила від нього дівчинку Ніну. Друга вагітність знаменитості розтопила серце Уляни: донька й мама почали ладнати мов подруги.

2. Катерина Осадча

Українська журналістка й телеведуча Катерина Осадча вперше стала мамою у 19 років – народила сина Іллю від народного депутата України Олега Поліщука, який, до речі, на 15 років старший за неї. У 2004 році знаменитість анулювала шлюб. Причина невідома. Раннє материнство не завадило Каті поєднувати виховання чада з багатогодинною працею на різних телеканалах України.

Зараз Ілля навчається в університеті США, чим неабияк пишається зіркова мама. Вона вийшла заміж за колегу, продюсера і шоумена Юрія Горбунова й тепер виховує з ним двох спільних дітей – Івана й Данила.

3. Ксенія Мішина

Українська акторка театру і кіно Ксенія Мішина пізнала всі переваги та труднощі материнства у 22 роки. Вона, будучи студенткою, що працює одночасно на кількох роботах, народила сина Платона. Батьком став одружений чоловік, чию особистість зірка не розкриває. Відомо, що він заподіяв Ксенії багато болю, причому як морального, так і фізичного. Аби вберегти сина від тирана, Мішина позбавила ексобранця батьківських прав, тож офіційно він Платону більше не тато.

4. Віра Брежнєва

Українська співачка, акторка та телеведуча Віра Брежнєва – мама двох дівчат. Свою першу доньку, Соню, вона народила у 18 років від політика Віталія Войченка. Після пологів знаменитість так і не дочекалася пропозиції руки й серця від обранця, тож у якийсь момент пішла від нього, лишивши записку на столі.

Віра довго самотньою не була. Невдовзі після розставання закрутила роман із бізнесменом, нафтовим магнатом і мільярдером Михайлом Кіперманом. Той розлучився з дружиною й побрався з Брежнєвою. У шлюбі в них народилася донька Сара. Але й ці стосунки не стали довготривалими. У 2012 році пара розійшлася. Причиною стали ревнощі з боку чоловіка до продюсера Костянтина Меладзе. І не дарма! Віра справді мала таємний роман. У 2015-му коханці побралися, а вже 2023-го заявили про анулювання шлюбного контракту.

5. Ірина Горова

Українська продюсерка, співзасновниця продюсерського центру Mozgi Entertainment, Ірина Горова – мама двох дітей. Доньку Наталію народила у зовсім юному віці, у 16 років. Батьком став музикант Юрій Горовий, давній друг репера Потапа. Через 11 років шлюбу вони офіційно розлучилися, але на той момент вже давно не жили разом.

Невдовзі Ірина закрутила роман із Потапом. У 1999 році новоспечена пара побралася, а в 2008 у них народився син Андрій. На жаль, і цей шлюб не став вдалим для продюсерки. Оскільки її обранець почав таємно зустрічатися зі своєю колегою Настею Каменських, Горова розірвала шлюб.

Раніше OBOZ.UA писав про українських зірок, які стали мамами у 40+ років.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України