Стала першою нікарагуанкою, яка отримала цей титул: що відомо про нову «Міс Всесвіт». Фото

У фіналі конкурсу «Міс Всесвіт 2023, який відбувся в ніч з 18 на 19 листопада у Сальвадорі, перемогу здобула Шейнніс Паласіос з Нікарагуа. Вона – 23-річна модель та ведуча ранкового шоу на місцевому телеканалі. Дівчина стала першою нікарагуанкою, яка отримала корону на престижному конкурсі. 

OBOZ.UA вирішив розповісти, що відомо про цьогорічну переможницю, а також показати її фото. Шейнніс активно веде свою сторінку в Instagram, де за нею стежить понад 632 тисячі підписників (на момент написання новини). 

Паласіос народилася 31 травня 2000 року в Манагуа, Нікарагуа. Навчалася в Центральноамериканському університеті за спеціальністю «масова комунікація». Паралельно вона також грала в університетській команді з волейболу. Диплом про вищу освіту дівчина здобула у травні 2022 року, про що повідомила своїм прихильникам. 

У лютому цього року Паласіос стала обличчям ранкового шоу на одному з популярних телеканалів Нікарагуа. «Подарунок небес, щаслива і вдячна за цю можливість, ви не уявляєте, як це багато значить для мене, радію приїжджати кожного ранку до ваших домівок через екран», – ділилася враженнями від своєї нової роботи красуня з фоловерами. 

А от шлях дівчини до омріяної корони почався ще в дитинстві. Шейнніс брала участь не в одному конкурсі краси і дуже часто якщо не перемагала, то входила до числа лідерів. Так, у 2016 році вона стала володаркою титулу  «Юна міс Нікарагуа», а згодом представляла свою країну на міжнародній арені та увійшла в топ-10.

У 2020 Паласіос здобула ще одну корону на «Міс світу Нікарагуа 2020». Через  COVID-19 міжнародний конкурс тоді скасували, але дівчина все ж змогла позмагатися за корону в наступному році. Вона увійшла до топ-40 на «Міс світу 2021». 

5 серпня 2023 року Паласіос виграла титул «Міс Нікарагуа 2023», отримавши право представляти батьківщину на конкурсі «Міс Всесвіт». 

Корону Шейнніс Паласіос вручала минулорічна переможниця, яка представляла США, Р’Боні Габріель. Нікарагуанка не могла стримати сліз та емоцій щирого щастя. У своїх соцмережах вона ще не встигла прокоментувати свій новий титул. 

Шейнніс стала п’ятою представницею Нікарагуа, яка пройшла до півфіналу «Міс Всесвіт», та першою, яка перемогла. 

Окрему увагу варто приділити і національному костюму делегатки для конкурсу. Вона постала перед публікою в костюмі чорного птаха Заната.

«Розправляючи крила за вітром, я – елегантний і красивий Занат чорного кольору, з райдужними відтінками і прекрасною піснею. Я натхнення для створення цього прекрасного твору темних тонів, який уособлює негаразди з райдужними іскрами, які показують, що в кінці шляху завжди є світло. Я життєрадісна, галаслива, гостра, оптимістична і готова до нового дня, підбадьорюючи парки і поля моєї прекрасної Нікарагуа і всієї Латинської Америки», – коментувала свій образ Паласіос.

Нагадаємо, Україну представляла Ангеліна Усанова. Вона – київська співачка, модель і волонтерка. Як відомо, на конкурсі не обійшлося і без скандалів. На вітальному вечорі в Сальвадорі Ангеліна сіла за один стіл з росіянкою. Вочевидь, організатори конкурсу знову намагалися створити ілюзію «дружби» між учаницями з країн, що воюють.

Раніше OBOZ.UA писав про 10 найкрасивіших та найцікавіших образів на конкурсі національних костюмів, серед яких є і сукня українки.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України