Найбільший європейський бренд одягу відкрив магазини у Києві: там одразу вишикувалися черги. Фото

У двох київських ТРЦ – Lavina Mall та Respublika Park – відновили роботу магазини найбільшого європейського ритейлера – шведського H&M Group. Це викликало чималий ажіотаж серед киян, які одразу вишикувалися в черги, аби потрапити до торгових приміщень.

Так, зазначають очевидці, з 10-ї ранку до магазину ТРЦ Respublika Park вільно пускали всіх охочих. Проте вже близько 11:00 на його територію людей почали запускати «партіями» – щоб уникнути черг безпосередньо на касі.

Утім досягти цього все одно не вдалося. За словами однієї з відвідувачок магазину, їй довелося чекати дуже довго. До того ж купувала вона одяг не помірявши – адже через чергу «в примірку зайти навіть не ризикнула».

Нагадаємо: H&M відкрила перший магазин в Україні ще 2018 року. Роботу всіх магазинів було припинено з 24 лютого 2022 через повномасштабне вторгнення Росії в Україну. До цього мережа H&M налічувала вісім торгових точок: п’ять у Києві, а також по одній в Одесі, Харкові та Львові.

Що продають у магазинах

За даними ж The Village Украина, представники H&M кажуть, що працюють над тим, щоб запропонувати клієнтам «такий самий досвід покупок, яким він був і до тимчасового закриття магазинів». Зокрема, запевняється, у всіх магазинах, що відновлять роботу, буде доступним:

  • жіночий;
  • чоловічий;
  • дитячий одяг.

«Лінійка спортивного одягу H&M Move та товарів для дому H&M Home буде доступна в окремих магазинах. Одяг, який був у магазинах під час закриття, також буде частиною пропозиції, на додаток до нової колекції», – розповіли представники бренду.

Відкриватимуть ще магазини

У самій компанії повідомили, що в найближчі тижні буде відновлено роботу решти магазинів у Києві. Зокрема, у ТРЦ:

  • River Mall;
  • Retroville;
  • SkyMall;
  • Dream.

Останній, до речі, вже анонсував відкриття. «Активні пошуки продовжуються», – підписали там відео, на якому дівчина танцює з плакатом «Шукаю ту саму сукню з H&M» на тлі магазину бренду.

Крім того, була інформація, що разом з київськими планувалось відкриття магазину в Львові. А видання NV повідомляло, що відновити роботу планують також магазини в Одесі та Харкові. Проте хоч би приблизна дата цього не називалася.

Як повідомляв OBOZ.UA, данський пивоварний гігант Carlsberg Group, який розірвав усі зв’язки з РФ, заявив, що Кремль просто вкрав його бізнес у цій країні. Компанія принципово відмовилася йти на угоди з російською владою, за що та вирішила «заарештувати» активи групи в країні.

Джерело

Новини України