Підтримує Україну та був геєм: стало відомо, що новим Джеймсом Бондом може стати Гаррі Стайлз. Фото

Епоха Деніела Крейга в культовій «бондіані» добігла кінця після того, як він зіграв у фільмі «007: Не час помирати». Це означає, що розпочалися пошуки нового Джеймса Бонда. У ЗМІ вже поширили несподівані чутки, що роль може дістатися співаку Гаррі Стайлзу, який останнім часом активно пробує себе в кіно.

Зокрема, про це написали в WalesOnline. Стайлз, як припускають кіномани, імовірно, не тільки зіграє секретного агента британської розвідки MI6 під кодовим ім’ям 007, а й заспіває саундтрек до наступного фільму.

Що стало поштовхом для таких чуток? У джерелі зазначається, що відомий композитор «бондіани» Девід Арнольд заявив про «захоплююче майбутнє франшизи». Музикант, який написав музику до п’яти фільмів про Бонда, натякнув, що «нічого не виключено».

«Чи може хтось, хто співає цю пісню, з’явитися у фільмі? Не бачу причин, чому б ні», – прокоментував Девід.

Цей коментар привів шанувальників Стайлза в екстаз, адже саме він, як стало відомо раніше, був задіяний у роботі над саундтреком до нової кінострічки про агента 007.

Колишній учасник One Direction вже не вперше з’являється на великому екрані: він зіграв ключові ролі у фільмах «Дюнкерк», «Не хвилюйся, серденько» та «Мій поліцейський». Але Бонд може стати його найбільшою роллю. Чутки про те, що співак може замінити Крейга, були зустрінуті шанувальниками в мережі як з радістю, так і з недовірою. Одні писали, що у виконанні Гаррі головний герой вийде зовсім не схожим на своїх попередників, і це чудово, а інші ж не оцінили ризик відходу від канону.

Утім, робити якісь прогнози ще зарано. Тим часом пропонуємо пригадати, хто такий Гаррі Стайлз і за що його так обожнюють фанати.

Карʼєра Гаррі Стайлза розпочалася у 2010 році після його участі в шоу The X Factor. Він зазнав поразки як сольний виконавець, проте став одним з п’яти учасників нового сформованого гурту під назвою One Direction. Пісні колективу ставали світовими хітами, а мільйони фанатів по всьому світу шаленіли за пʼятіркою гарненьких харизматичних хлопців. Дебютний трек гурту What Makes You Beautiful став одним з найбільш популярних синглів усіх часів.

У той же час 17-річний Гаррі закрутив роман з 31-річною ведучою шоу The X Factor Каролайн Флек. Співак закохував у себе розкішних відомих жінок, проте відверто про стосунки з жодною із них ніколи не говорив. Він також мав однорічний роман зі співачкою Тейлор Свіфт, після зустрічатися з моделлю Карою Делевінь, тривалі стосунки склалися і з моделлю Кендалл Дженнер, а з акторкою Олівією Вайлд він нібито навіть заручився. Утім, до весілля так і не дійшло. Проте не секрет, що артист нібито зустрічався і з чоловіками. Він говорив про те, що є бісексуалом, тобто відчуває емоційний і сексуальний потяг як до жінок, так і до чоловіків.

У 2017 році співак розпочав свою сольну карʼєру і за цей час досяг неабиякого успіху. Його треки ставали і продовжують ставати хітами, а на концертах по всьому світу збираються багатотисячні натовпи фанатів. До речі, артист активно співпрацює з відомою українською кліпмейкеркою Таню Муїньо.

У тому ж 2017 році розпочалася акторська карʼєра Стайлза. Він знявся у стрічці легендарного Крістофера Нолана «Дюнкерк».

Окрему увагу варто приділити тому, як активно Гаррі Стайлз підтримує Україну. На концертах в рамках свого світового турне він регулярно розгортав на сцені синьо-жовтий прапор. Робив це також на легендарному фестивалі «Коачелла». Також зірка взяв участь у благодійній акції від ВООЗ на підтримку України, суть якої полягала у пожертвуванні низкою знаменитостей сувенірів, підписаних товарів й квитків на концерти. Серед інших предметів, що розігрувались між учасниками аукціону, також можна було виграти вініловий альбом з автографом Гаррі.

Раніше OBOZ.UA писав, чому Гаррі Стайлз розійшовся з акторкою та режисеркою Олівією Вайлд. Подробиці – за посиланням. 

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України