В Одесі повідомили про нову платну парковку

У зв’язку з відкриттям для відвідування Стамбульського та Грецького парків попит на паркування транспортних засобів у центральній частині м. Одеси значно збільшився.
Це впливає на безпечні та комфортні умови руху транспортних засобів, пішоходів та інших учасників дорожнього руху на вулично-дорожній мережі міста.

Враховуючі вищезазначене, з метою впорядкування розміщення транспортних засобів запроваджено платне паркування, за адресою: пров. Чайковського, на ділянці від вул. Европейської (раніше — Катерининської) до пл. Думської.

Вартість паркування — 20 грн/год.

Стягнення плати за послуги з користування майданчиками для платного користування транспортних засобів та контроль за ситуацією на вищезазначеній ділянці розпочнеться інспекторами з паркування з 6 травня 2024 року.

Спеціалістами КУ «СМЕП» вже проведені заходи зі встановлення дорожніх знаків 3.34 «Зупинку заборонено» та нанесення дорожньої розмітки відповідно до нової схеми організації дорожнього руху по пров. Чайковського.

Наразі проводиться інформування громадськості та роздача листівок щодо початку роботи платного паркування транспортних засобів на зазначеній ділянці провулка Чайковського.

 

Джерело

Новини України