Єфросиніна показала рідкісне фото з 20-річною донькою Наною, яка уникає публічності

Сьогодні, 16 лютого, старша дочка української ведучої Маші Єфросиніної – Нана – святкує 20-річчя. Зіркова мама з цієї нагоди показала рідкісне фото спадкоємиці та присвятила їй теплий допис, після чого розплакалася.

Попри те, що Нана не любить вести публічний спосіб життя, Маша Єфросиніна щороку нагадує в своєму блозі про її свято. Підписники знаменитості в Instagram приєдналися до привітань, а OBOZ.UA вирішив нагадати, чому 20-річна студентка уникає публічності та що про неї відомо.

«Сьогодні тобі виповнилось 20 років, моя єдина та неповторна Нана. Я люблю тебе! Люблю сильно та безмежно!» – написала ведуча.

Вона показала архівне фото з дочкою, зроблене 17 років тому. На світлині маленька Нана в червоній сукні сиділа на кухні, а її мама ніжно дивилася на дочку.

Єфросиніна не часто розповідає про спадкоємицю, і, як зʼясувалося, це прохання самої студентки. Вона відчайдушно уникає публічності, запевняючи, що не розуміє прагнення матері до медійного способу життя.

«Вона сказала: «Мамо, от уяви собі, що тобі подобається публічність, а мені з точністю до навпаки. Я не розумію всього того, що відчуваєш ти. Мені не подобається, коли мене обговорюють, коли говорять за мене, коли мене знімають. Мені навіть не подобається, коли дивляться на мене на вулиці. Я того не хочу. Я хочу свободи. Я хочу належати сама собі», – розповідала ведуча в інтерв’ю.

Проте деякі фото старшої дочки артистки все ж потрапляли в мережу завдяки її мамі. Єфросиніна навіть жартувала, що «має дозвіл від дочки публікувати її фото лише раз на рік».

Наприклад, минулого року зірка показала 19-річнку красуню, і підписники зауважили, що вона дуже схожа на маму.

Однак у 2024 році цю традицію трохи видозмінили. Нана заборонила мамі показувати свої нові фото, тому вона і обрала архівний кадр, де дочці всього три роки. Розповідаючи про це, Маша Єфросиніна заплакала, бо усвідомила, якою дорослою стала її спадкоємиця.

Нана свого часу навчалася у канадському коледжі, але через пандемію та коронавірусні обмеження закінчила начання екстерном і вступила до нідерландського університету.

Раніше OBOZ.UA писав про дорослих доньок Зеленських, Олі Полякової, Олександра Педана та Ольги Фреймут. Дехто з них веде публічний спосіб життя і вже має фанатів, а інші ховаються від камер, віддаючи перевагу спокою.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України