Сталеві ікла, грілзи та протези, як у «Щелепах». Каньє Вест і ще 5 зірок, які шокували «металевою» усмішкою

Чого тільки не роблять зірки, аби про них писали ЗМІ в усьому світі! Коли «не працює» як піар провокативне вбрання, екстравагантний макіяж чи, наприклад, поголена голова, вони йдуть далі… Так, репер Каньє Вест на початку 2024-го року позбувся своїх зубів, замість яких встановив «дорожчі за діаманти» титанові протези. Аргументував це тим, що хотів бути схожим на лиходія із фільму про Джеймса Бонда – «Щелепи».

Гадаєте, це нова ідея – шокувати публіку «металевою» усмішкою? Аж ніяк! Які ще знаменитості пожертвували здоров’ям зубів заради епатажу? Дізнайтеся в матеріалі OBOZ.UA.

1. Мадонна

У серпні 2013-го року співачка Мадонна під час візиту до римського відділення мережі фітнес-студій Hard Candy продемонструвала золоті грілзи. На жаль, то був не єдиний випадок її витівки. У червні 2022-го знаменитість завітала на The Tonight Show Starring Jimmy Fallon у сріблястих накладках, і під час інтерв’ю пояснила, чому робить їх частиною образів: «Мені просто подобається, як це виглядає. Це – прикраси для рота. А ще в мене потворні зуби».

2. Ріта Ора

Ще одна зірка, яка любить вишукані прикраси на зуби – співачка Ріта Ора. У жовтні 2013-го року, на Тижні моди в Парижі, вона усміхалася фотографам, хизуючись графітовими накладками на нижній щелепі. У 2021-му красуня знову проявила креативність: завітала на церемонію MTV VMA у Нью-Йорку із зубами, декорованими золотою літерою «R», мініатюрною блискавкою і чорним дорогоцінним камінням.

3. Кеті Перрі

Американська співачка і композиторка Кеті Перрі не лише на червоних доріжках, а й у своїх кліпах красується перед камерами із масивними грілзами на зубах. Певно, ви помічали діамантову прикрасу в кліпі Dark Horse, знятому в 2014-му році. Чи, наприклад, золотисту накладку з дорогоцінним камінням – на церемонії MTV VMA у 2013-му.

4. Джастін Бібер

Канадський попспівак Джастін Бібер теж не оминає сучасні тренди. У 2018-му році він на власне весілля зодягнув грілзи на нижню щелепу, що виглядало ефектно разом зі строгим костюмом. А в 2022-му декорував блискучими прикрасами обидві щелепи.

5. Джейден Сміт

Американський актор і репер Джейден Сміт на Met Gala-2017 приголомшив усіх своєю усмішкою зі сталевими іклами. Що ж, можливо, цей та інші подібні епатажні образи допоможуть юному артисту якомога швидше піднятися по кар’єрі (як це вдалося його зірковому батьку Віллу Сміту).

Раніше OBOZ.UA писав про те, які зірки мають рідкісні фізичні особливості, але від цього анітрохи не комплексують (і правильно роблять).

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новини України