Небесна опозиція: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 6 — 12 листопада

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Закінчився коридор затемнень, але планети приготували для нас нові сюрпризи. Професійний астролог Ксенія Базиленко спеціально для читачів УНН розповіла, що чекає на представників усіх знаків Зодіаку в період з 6 по 12 листопада.

Цитата

«Особливістю цього тижня буде підвищена напруга, яка пов’язана з тим, що Сонце, яке перебуває зараз у знаку Скорпіона, з’єднається з Марсом. Це досить войовничий аспект, що дає велику волю і силу. Але це з’єднання протистоятиме Урану в Тельці, що дасть велику напругу, агресію, травмонебезпечність, бажання йти напролом, неможливість довести справи до логічного кінця. Через це можуть посилитися військові дії в усьому світі. Особливо це стосується країн Близького і Далекого Сходу, а також України. Тому важливо прожити цей період спокійно і прибрати негативні емоції, не входити в конфлікти зі світом і з самим собою», — розповіла астрологиня.

Базиленко уточнює, що незважаючи на те, що період затемнень уже закінчився, через цю серйозну опозицію планет усі важливі справи необхідно відкласти на другу половину листопада, щоб не припуститися серйозних помилок. Напружені аспекти максимально відчують на собі представники таких знаків як Скорпіон і Телець, а також Лев і Водолій.

«Є й хороші події цього тижня – дві планети перейдуть в інші знаки Зодіаку. Наприклад, Венера перейде 8 листопада в знак Терезів, де її прояв буде набагато м’якшим і гармонійнішим, а це значить, що ми будемо гармонійнішими у ставленні одна до одної, особливо в коханні. У творчості також буде легше проявити свій потенціал.

З 10 листопада Меркурій перейде в знак Стрільця, і це також поліпшить наше спілкування, дасть можливість ширше й різнобічно дивитися на глобальні питання», — розповіла астрологиня.

Розповіла Базиленко і про те, як положення планет вплине на ситуацію в країні.

«У гороскопі України ситуація опозиції важливих планет буде досить задіяна. У середині тижня транзитний Марс у знаку Скорпіона з’єднається з Плутоном. Це говорить про те, що посиляться військові дії, може зрости небезпека. Також цей аспект дасть можливість стильно просуватися нашим військам і отримати досить хороші результати. Напружені дні цього тижня 6 і 12 листопада», — вважає астролог.

ОВНИ

Для вас цей тиждень буде досить насиченим різними подіями. Саме час закінчувати всі розпочаті справи. Хороший період для кар’єрного зростання і досягнення великих цілей. Але вам варто відмовитися від необдуманих вчинків, ризиків і бути уважним до своїх фінансів. Відмовтеся від великих покупок та інвестицій.

ТЕЛЬЦІ

Цього тижня ви відчуватимете сильну напругу. І перш за все, це стосуватиметься ваших партнерських стосунків, особливо у шлюбі. Ваша впертість може сильно нашкодити вам, тому не варто зараз з’ясовувати стосунки, інакше це може призвести до розриву. Постарайтеся зберігати спокій. Приділіть більше часу своїм справам і проєктам, спирайтеся на поради людей, яким ви довіряєте. Не будьте впертими.

БЛИЗНЮКИ

Для вас цей тиждень буде досить успішним. Саме час втілювати все задумане в життя, а також закінчувати розпочаті справи. Ваш професіоналізм буде тільки зростати. Ви можете отримати чудову пропозицію по роботі, а від начальства премію або похвалу. Але постарайтеся не конфліктувати з колегами. Відмовтеся від упертості, будьте більш гнучкими. Також вам варто приділити час своєму здоров’ю.

РАКИ

Для вас цей тиждень буде досить хорошим. Приділіть час собі, гарненько відпочиньте. Це хороший період для творчих Раків. Саме зараз ви можете проявити себе яскраво і до вас прийдуть цікаві ідеї. Але в коханні може бути багато пристрастей і нерозуміння. Постарайтеся не з’ясовувати стосунки з коханими. І це не час для нових знайомств. Також приділіть більше уваги своїм дітям, оскільки у вас із ними можуть виникнути гострі ситуації.

ЛЕВИ

Весь цей тиждень пройде у вас у домашній метушні. Постарайтеся не з’ясовувати стосунків із рідними, інакше це призведе до великих скандалів. Можливі несподівані переїзди, купівля-продаж нерухомості. Будьте уважні в оформленні документів і не робіть нічого з гарячку. Зараз для вас хороший період для вкладень та інвестицій, але потрібно спиратися тільки на здоровий глузд і поради фахівців.

ДІВИ

Цей тиждень для вас буде досить емоційним, ви можете припуститися безлічі помилок через власну впертість і категоричність. Постарайтеся все ретельно контролювати, не йдіть на великі скандали, будьте обережні з роботою в інформаційному полі, а також на дорогах. До кінця цього тижня у вас будуть цікаві зустрічі та знайомства з важливими людьми. До вас прийдуть цікаві ідеї, які потрібно буде в майбутньому втілити в життя.

ТЕРЕЗИ

Прекрасний період для закінчення будь-яких справ. З фінансами вам потрібно бути вкрай обережними, щоб не припуститися помилок. Не варто зараз іти на великі ризики. Водночас, імовірно, ви зможете отримати хороший заробіток. Наприкінці тижня ви можете зустріти старих друзів і знайомих, яких давно не бачили.

СКОРПІОНИ

Цей період для вас буде досить напружений і небезпечний. Будьте обережні – не давайте волю своїй упертості та категоричності, оскільки саме зараз ви можете припуститися маси великих помилок. Постарайтеся бути уважними в собі та до оточуючих. Цього тижня до вас прийдуть приголомшливі ідеї та знайомства, які можуть змінити все на краще. Здоровий глузд для вас – головний девіз цього тижня.

СТРІЛЬЦІ

Цей тиждень для вас буде досить успішним, особливо у фінансах. Саме зараз ви можете активно розширювати свій бізнес, робити капіталовкладення. Але будьте обережні у спілкуванні, не йдіть на будь-які конфлікти, інакше за вашою спиною може сховатися багато несприятливих нюансів, пліток, від яких ви можете постраждати. Також будьте уважні до свого здоров’я, бережіть себе від застуди. Тому більше приділяйте часу гарному відпочинку, прогулянкам на природі та спорту.

КОЗЕРОГИ

Цього тижня ви відчуєте внутрішню впевненість у собі. Успішно просуватимуться справи, пов’язані з документами, інформацією. Можливі цікаві зустрічі та поїздки. Але можуть виникнути складнощі з новими проектами. Якщо ви проявлятимете впертість і конфліктність, то можете нажити тобі серйозних ворогів. Також на вас очікують дуже складні стосунки в любовній сфері. Постарайтеся не загострювати стосунки з коханими. Відмовтеся від нових знайомств.

ВОДОЛІЇ

Цього тижня перед вами постануть два питання: ваші глобальні цілі та стосунки з батьками. Постарайтеся в цих питаннях не конфліктувати і не бути впертими – краще обходити гострі кути і мирно домовлятися. Відмовтеся від зайвих амбіцій. Нові ідеї, які можуть прийти в цей період, матимуть велике майбутнє.

РИБИ

Зараз у вас хороший спокійний період. Потрібно використати його для закінчення всіх розпочатих справ і для підбиття підсумків. Уникайте конфліктних ситуацій. Будь-які сварки можуть призвести до затяжних серйозних конфліктів. Будьте обережні у своїх висловлюваннях. Також відмовтеся від будь-яких поїздок. Будьте уважні за кермом. Зараз не час для купівлі автомобіля. Краще більше приділяйте часу своєму здоров’ю.

Джерело: УНН

Джерело

Новини України