«Донесіть чоловікам в Бердянську: в них є 3-4 місяці, щоб виїхати і не воювати проти України», — військовий ЗСУ — новини Бердянська

Бердянці які чекали, які не чекали і ті, яким «какаяразніца» – у всіх одна перспектива. В цьому впевнені українські військові

Поки що з ТОТ проти України воюють лише «добровольці»-зрадники. Але після перевиборів диктатора все може швидко змінитися. Колаж: «5-ий канал»

Результати «виборів» не залежали від бердянців. Але кремль своїми 93% дав чіткий сигнал, що це начебто люди в окупації найбільше зацікавлені у війні. Їм і потрібно буде відстоювати «новые територии». На цьому «Бердянськ 24» вже акцентував увагу підписників у матеріалі «Голос, якого немає. Чим обернуться псевдовибори для жителів окупованого Бердянська».

Минулого четверга набирає військовий.

Я слухав ваш подкаст. Більше жодних «виборів», росіянам вже немає навіть формальних причин загравати з бердянцями.
Зараз в окупації все закрутиться дуже швидко. Ніяких там добровольців. Погонять всіх. І хто за росію, і хто за Україну. Всіх. Треба максимально попередити чоловіків в Бердянську. У них лишається небагато часу. Хто може – має виїхати, — зауважив чоловік.

Наш підписник з числа військових також зауважив, що в цьому плані бажає відчувати більше активності від влади, політиків, чиновників.

Це ж очевидно, що путіну не потрібні неслухняні українці в Бердянську. На цих територіях йому потрібні покірні росіяни, буряти, чуваші, дагестанці. Це повинна доносити наша влада. Не розумію цієї інертності, мовчання. Розповідайте ви, — зауважив співрозмовник.

Раніше «Бердянськ 24» публікував гайд по актуальним варіантам в`їзду та виїзду з окупованої території.

Посилка в Бердянськ — реальність. Умови та ціни за "передачку" в окуповане місто і навпаки

Джерело

Новини України