Окупанти запустили фейк про трьох постраждалих цивільних в Бердянську, а згодом самі його спростували — новини Бердянська

Українська авіація знову чисто відпрацювала по військовим цілям росіян

Проросійські пропагандисти самі заплуталися у своїх коментарях, подаючи інформацію щодо наслідків прильотів. При цьому статистика по втратах військових не озвучується. Колаж «Бердянськ 24»

Як повідомляв «Бердянськ 24», сьогодні об 11:30 ЗСУ провели операцію в місті. Вибухи сталися в нагорній частині Бердянська. За уточненими даними, авіація відпрацювала по базі росіян в районі заводу «Південгідромаш».

Окупанти запустили одразу декілька фейкових новин.

По-перше, повідомили, що всі атаки відбили їх «ПВО». При цьому велика кількість їх «правоохоронців» перекрила зону орієнтовного прильоту.

По-друге, z-пабліки повідомили про трьох постраждалих цивільних осіб.

Трое жителей Бердянска пострадали при атаке ВСУ ракетами Storm Shadow, — йшлося в першому повідомлені.

Проте самі ж пропагандисти пізніше свій же фейк і спростували.

Министерство здравоохранения Запорожской области подтвердило факт отсутствия пострадавших в Бердянске. Вопреки различных слухам, домыслам и откровенной дезинформации, которая активно распространяется в социальных сетях о последствиях сегодняшней попытки ВСУ нанести ракетный удар по Бердянску, Министерство здравоохранения Запорожской области подтвердило факт отсутствия пострадавших в Бердянске.

Зауважимо, що за весь час проведення операцій Сил оборони в Бердянську не постраждала жодна цивільна людина. Результативними цілями українців були лише російські військові та колаборанти.

Джерело

Новини України