Дружківська ВА підписала меморандум з громадською організацією для отримання гуманітарної допомоги

Для консолідації зусиль з надання гуманітарної допомоги населенню громади, що постраждало від збройної агресії рф проти України, начальник Дружківської МВА Сергій Боєвський підписав меморандум про співпрацю з ГО «Аваліст».

У прес-службі військової адміністрації повідомили, що під час зустрічі присутні обговорили наявні потреби мешканців та окреслили шляхи допомоги у вирішенні нагальних питань. У рамках підписаного Меморандуму здійснюватиметься обмін інформацією, координація надання гуманітарної допомоги та послуг з відновлення вікон та дверей постраждалим від війни особам.

Військова адміністрація додає, що співпраця Дружківської МВА та ГО «Аваліст» тривала й до цього. Так, при підтримці  Міжнародної гуманітарної організації Save the Children, в межах проєкту «Обійми» вже було здійснено видачу 542 зимових наборів NFI/Winterization kits та 111 наборів гігієни дітям до двох років. 

Крім того, у рамках проєкту «Швидке реагування на Сході та Півдні України» при партнерстві з Міжнародною організацією CARE Ukraine організовано видачу 761 великих гігієнічних наборів родинам, чиї домогосподарства зазнали пошкоджень внаслідок ракетно-бомбових ударів агресора.

Джерело

Новини України