Вибори путіна: результат в окупованій Запорізькій області — 92,83% — новини Бердянська

Прогнози справдились — російському диктатору зобразили тотальну підтримку населення. 92,83% «за» путіна

Силовий тиск, автоматчики, погрози, візити додому. І все заради того, щоб вивести на табло давно заплановані цифри. Скріншот: z-пабліки

Процедура «волевиявлення» тривалістю в місяць завершена. В окупації «вибори» супроводжувались вже традиційними для росіян засобами примусу: поквартирні обходи з озброєними військовими, тиск на роботі та тотальною пропагандою.

Попри намагання окупантів зобразити ентузіазм місцевих в підтримці путіна, в дні «голосування» на «дільницях» довелось створювати масовку. В неділю, в міський палац культури ім. Шевченка для звітних фото і відео зігнали натовп за участі місцевих топ-колаборантів.

Колаборантам так і не вдалося заманити бердянців на «дільниці», тому довелося влаштовувати масовку самотужки. Одночасно на голосування доставили Сауленка, Нечета, Іщука, депутатів, вчителів-зрадників, афганців, пропагандистів, «молодіжних активістів». Це дало змогу протягом 20 хвилин створювати «картинку з ефектом присутності» в міському палаці культури ім. Шевченка. І все це на фоні пустих урн. Колаж «Бердянськ 24»  

Порожні урни для голосування на фоні «щасливих» виборців засвідчували протилежний від очікувань результат — бердянці знову проігнорували «вибори». За інформацією «виборчої комісії» області явка станом на 15:00, за годину до закриття дільниць становила, начеб то, 85,02%.

Ще одні «вибори» в окупації ознаменувались ігноруванням з боку місцевих та вибуховими сюрпризами для колаборантів з боку руху опору. Нагадаємо, в ході «виборчого» процесу лыквыдована місцева прихильниця «руського мыру», член виборчої комісії Олена Ільїна, а в суботній вечір на двох «дільницях» Бердянська пролунали вибухи.

В Бердянську після вибухів на двох "виборчих" дільницях окупанти знову повертаються до поквартирного обходу

В Бердянську усунули членкиню окупаційної виборчої комісії? Відео

Джерело

Новини України