В Софіївці Бердянського району «швидка» вже тиждень не виїздить на виклики — новини Бердянська

Окупанти просто перестали фінансувати станцію. Люди вимагають відновлення роботи «швидкої», але марно

В окуповані регіони України росіяни повернули старі «буханки». Вони виглядають як символ медичних реформ загарбників. Фото: соцмережі

На початку року «Бердянськ 24» вже писав про те, що колектив медзакладу в Софіївці (колишня Коларівка – ред.) повідомили про майбутнє розформування.

Тоді місцеві мешканці і жителі навколишніх селищ, які обслуговувала станція, почали висловлювати невдоволення, збирали підписи під колективними зверненнями.

Знаю, що керівництво «районного відділу охорони здоров`я» обіцяло зважити на думку людей. Я так розумію, що «подумали». За результатами роздумів, станцію в Софіївці просто перестали фінансувати, колектив лишили без грошей. Вже тиждень дзвінки в «швидку» не мають зворотної реакції. На виклики ніхто не приїздить, — розповідає підписник «Бердянськ 24».

Зазначаємо, що раніше окупанти визнавали проблему з кадрами в Бердянську та районі. Обіцяли прибрати дефіцит за рахунок мільйонних підйомних для медиків з росії, які мали б заїхати в Україну. Але на ділі справи погіршуються, брак кадрів відчувається все гостріше, медзаклади скорочують або, як у випадку із софіївською «швидкою», зачиняють.

Джерело

Новини України