«Вибори» на окупованій території: росіяни оприлюднили перші цифри — новини Бердянська

А в Бердянську загарбники і досі повноцінно не називають адреси виборчих ділянок

Колаборанти вже місяць ганяються за голосами мешканців окупованих територій. Заявляють, що оббігли більше третини людей захоплених районів Запорізької області. Фото: z-пабліки

36% мешканців, начебто, вже проголосували на окупованій частині Запорізької області. Такі дані оприлюднили в обласній «виборчій комісії».

В сільській місцевості представники «виборчих комісій» в супроводі озброєних силовиків реалізують «голосування» на дому в рамках «дострокового голосування». В оприлюднену цифру «явки» включили російських військових, які перебувають на окупованій території області. 

"Вибори путіна": поквартирний обхід завершили. На черзі голосування на дому в селах

«Голосування» в містах розпочнеться 15-го березня і триватиме до 17-го березня. Саме в неділю мають відкритись і «виборчі дільниці».

При цьому переліку адрес дільниць в Бердянську і досі не повідомили. Тож якщо ви володієте інформацією щодо розташування таких об`єктів – повідомляйте в анонімний телеграм-бот https://t.me/Brd24com_bot.

Нагадаємо, «голосувати» росіяни дозволяють в громадських місцях, придомових територіях, на дому та за українським зразком документу. Також голова Запорізької ОДА Іван Федоров наголошував, що результат «виборів» на окупованій території Запорізької області вже визначено заздалегідь і вся робота місцевих колаборантів та «виборчих комісій» спрямована на імітацію високої явки громадян та тотальної підтримки путіна.

Голосування без паспортних даних, на придомових територіях, громадських місцях — особливості виборів Путіна на ТОТ

Також відзначимо, що минулого тижня в Бердянську ліквідували члена так званої виборчої комісії Олену Ільїну. Окупанти повідомляють, що на цій посаді загиблу замінить її син.

Джерело

Новини України