Задушив безпорадного пенсіонера, за яким мав доглядати: у Києві судитимуть зловмисника. Фото і відео

У Києві судитимуть 34-річного чоловіка, якого обвинувачують в умисному вбивстві. Він задушив безпорадного пенсіонера, за яким мав доглядати, а тіло заховав у ванній під речами.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

«Наприкінці вересня минулого року поліції звернулись мешканці будинку на одній з вулиць у Подільському районі із повідомленням про те, що їх сусід неадекватно себе поводить та викидає речі з вікна. Прибувши на місце події, правоохоронці побачили, що чоловік перебуває у збудженому стані, тож вирішили перевірити приміщення. Під час огляду квартири, у ванній, охоронці порядку виявили тіло 71-річного власника оселі, закидане речами», – розповіли в пресслужбі.

Слідчі встановили, що загиблий тривалий час мав проблеми із здоров’ям та не міг самостійно пересуватись. Саме тому останні десять років разом з ним проживав 34-річний уродженець Черкаської області. Чоловік мав доглядати за пенсіонером, за це він розпоряджався його пенсією, а також отримав кошти від родичів старенького, які перебувають за кордоном.

Під час побутового конфлікту фігурант побив пенсіонера, після чого задушив, а тіло поклав у ванну. Наразі слідство за фактом умисного вбивства завершено, а обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві судитимуть 39-річного чоловіка, який намагався вбити колишню кохану. Він приїхав до неї на роботу, кілька разів вдарив ножем, а потім втік.

Джерело

Новини України