Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва під виглядом масажних салонів. Подробиці і фото

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.

«Встановлено, що організували незаконний бізнес 45-річна громадянка рф, яка мешкає у столиці та її 38-річний знайомий. Спільники орендували квартири у Шевченківському районі, де під виглядом роботи масажних салонів налагодили діяльність двох борделів. До незаконного бізнесу вони залучили ще чоловіка та жінку, які підшукували «працівниць» для роботи в салонах, а також займались пошуком клієнтів через створений організаторами злочинної групи Telegram-канал», – уточнили в пресслужбі.

Організатори «бізнесу» керували фінансовими потоками, розподіляли кошти та проводили «кастинг» по відбору працівниць для «роботи» в салонах. Загалом для надання «послуг» вони залучили вісім жінок. Зловмисників затримали та вилучили у них гроші, банківські картки, ґаджети та «чорнові» записи.

За фактами сутенерства та створення або утримання місць розпусти відкрито кримінальні провадження, а затриманим повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці викрили «масажний салон», де клієнтам надавали послуги сексуального характеру. Організатором «бізнесу» виявився 31-річний місцевий мешканець, який залучив до схеми ще двох знайомих.

Джерело

Новини України