Росіяни прибирають бердянців з керівних посад. «Бердянськводоканал» очолив черговий кадр з «ДНР» — новини Бердянська

Хвиля звільнень місцевих спеціалістів, а також призначень «гастролерів» триває.

«Бердянськводоканал» перетворюється у просто «водоканал». Місцевих скорочують. Фото: сайт БВК

Як повідомили «Бердянськ 24» джерела з окупованої території, з першого березня на «Бердянськводоканалі» нове керівництво. «Шефи з росії» прибрали з посади Олега Петрова. На його місце поставили дончанина Затишного, який в недавньому минулому очолював в «ДНР» проектну організацію.

Також на двері вказали головному бухгалтеру «Бердянськводоканалу». І крім того, анонсується масове звільнення штату. Передусім з бердянською пропискою.

В цій історії показовим є приклад саме Петрова. Спочатку він отримав підозру за колабораційну діяльність від України. А при першій нагоді росіяни його і звільнили.

Олег Петров заради посади зрадив державі, за що може отримати від 10 до 15 років та з конфіскацією майна. А тепер залишився тільки з підозрою, без посади. Скріншот z-пабліки

Також знаходимо підтвердження інформації, що росіяни хочуть повністю прибрати бердянців з ключових посад в місті, замінивши їх переселенцями з Донецька, Луганська та безпосередньо рф. Минулого тижня «Бердянськ 24» писав про подібні кадрові перестановки на залізничних станціях «Бердянськ» і «Берда».

"Бердянськводоканал" вже два місяці без зарплати. Гроші тільки після голосування на "виборах"?

Джерело

Новини України