Експеримент провалився. Окупанти повертають дворазове вивезення сміття з приватного сектору — новини Бердянська

Колаборанти зрозуміли просту істину: щоб при них місто не виглядало, як помийка, його треба прибирати

Зверху російській прапор, знизу російська реальність. Колаж: «Бердянськ 24»

За повідомленням захопленого «Бердянськекотрансу» в Бердянську відновлюють дворазове вивезення сміття з приватного сектору. Повернутися до цієї практики окупанти планують з березня. Відповідне оголошення «Бердянськ 24» помітив на місцевих Z-пабліках.

Псевдовладі знадобилося два місяці для того, щоб зрозуміти: щоб вулиці не тонули в смітті, його потрібно вивезти на звалище. Пишаємося! Скріншот із z-пабліков

Нагадаємо, в січні 2024-го року окупаційна адміністрація на чолі з Сауленко ухвалила рішення зменшити кількість рейсів комунальної техніки з вивезення твердих побутових відходів приватного сектору. В результаті вже наявні проблеми в сфері поводження з ТПВ суттєво ускладнились, кількість сміття зросла в рази по всьому місту. Як результат – окупанти з колаборантами вимушені збільшувати кількість рейсів сміттєвозів.  

Раніше «влада» намагалася перекласти проблему забруднення міста на бердянців, розповідаючи про борги в 4000000 рублів містян перед «Екотрансом». Але майже вся ця сума відноситься до володарів помешкань, які виїхали з окупації і не виробляють сміття.

Раз на тиждень. В Бердянську окупанти підтвердили, що мінімізують рейси з вивезення сміття

Джерело

Новини України