Провалля, що утворилося на дорозі між селами у Любецькій громаді через підняття рівня води, почнуть засипати цього тижня

За інформацією: Суспільне Чернігів.

Провалля. ФОТО: скрін з відео, яке зняв місцевий житель

Єдина дорога до села Семаки, якою може проїхати машина, пролягає через поле. Зі слів місцевих жителів, їздити зараз там неможливо, автівки застрягають в багнюці.

"Залишилося село Семаки без доступу. Ніяка техніка сюди не приїде, товар ніхто не привезе", — каже місцевий житель Анатолій Дубина.

Анатолій Дубина. ФОТО: Суспільне Чернігів

Щоб відправити сина до школи та придбати продукти, місцевій жительці Катерині Дубині доводиться ходити в сусідні Мохначі пішки.

"Це прохідна дорога, якою можна пройти із села Семаки в село Мохначі. Це одна єдина така, якою можна ходити. Вона ґрунтова, але вона також в аварійному стані. Вона з однієї сторони, з Мохначів, більш така полога, не дуже аварійна, а з іншої сторони дуже небезпечно ходити. Тут дуже вузько. Немає збоку ніяких безпечних перегородок, щоб туди не впасти вниз".

Катерина. ФОТО: Суспільне Чернігів

Зі слів директора агентства місцевих доріг Чернігівської області Олександра Мисника, ця дорога не перебуває ні на чиєму балансі, що ускладнює виділення грошей на її ремонт.

"На даний час ця дорога нічия. А так як вона не перебуває на балансі підприємства, підприємство не може виділити кошти на ремонт цієї дороги".

Як додав Мисник, нині цю проблему вирішують і найближчим часом почнуть ремонтні роботи.

Новини України